جعفرپور در همایش تبیین سیاست های ۱۴۰۴ مخابرات تهران:
چشم امید و آینده شرکت مخابرات ایران بسوی تهران است
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در همایش تبیین سیاست ها و برنامه های ۱۴۰۴ مخابرات استان تهران گفت: ۴۰ درصد ترافیک اینترنت کشور در تهران است و ظرفیت های بالای این منطقه موجب شده تا چشم امید و آینده شرکت مخابرات ایران بسوی تهران باشد.

مهندس جعفرپور در جمع مدیران ارشد، معاونان، مدیران کل ستادی و مناطق، روسای ادارات و مراکز مخابراتی سراسر استان تهران، چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه سال جاری در سالن همایش های مجموعه شهید یگانه به همراه اعضای هیئت مدیره و تعدادی از مدیران و مشاوران شرکت مخابرات ایران حضور یافته بود، با بیان اینکه عظمت شبکه انتقال مخابرات استان تهران معادل کل شبکه انتقال شرکت ارتباطات زیرساخت در کشور است، که نوع طراحی متفاوت و سنگین تری دارد، افزود: در موضوع توسعه شبکه انتقال و آی پی مخابرات باید با سرعت بیشتری حرکت کنیم که بطور یقین با تحقق برنامه های درنظرگرفته شده به اهداف مطلوب تری خواهیم رسید.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از تدوین برنامه عملیاتی ویژه معاونت ها، شرکت های زیرمجموعه و مناطق مخابراتی استان ها بطور منسجم و یکپارچه خبر داد و در این باره اذعان داشت: برنامه جامع تدوین شده بطور مشخص، دقیق و در طول یکدیگر است، بنحوی که به خوبی قابل رصد و ارزیابی مرحله به مرحله در حین اجرای برنامه ها قرار می گیریم.
مهندس جعفرپور با تاکید بر ضرورت کاهش زمان انتظار برای دریافت فیبرنوری مخابرات خاطرنشان ساخت: هم اکنون با صف انتظار گسترده مردم برای دریافت اینترنت مبتنی بر فیبرنوری مواجهیم، که باید زمان انتظار مردم کاهش یابد و در این حوزه راهی جز تغییر فناوری و مدلهای تجاری نداریم.
عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه مهمترین سرمایه ما پس از نیروی انسانی، مشتریان هستند، گفت: مشتری، کیفیت خدمت و احترام میخواهد و با توسعه فیبرنوری، شاهد کاهش قابل توجهی از اختلالات و پاسخگویی بهتر به مشتریان و متقاضیان دریافت فیبرنوری می شویم.
مهندس جعفرپور با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران در آستانه تغییرات تکنولوژیکی اجتناب ناپذیری قرار دارد، تصریح کرد: در حوزه آی سی تی اقدامات جزیرهای ما را به جایی نمیرساند و غولهای ارتباطی دنیا مراکز داده یکپارچه دارند. بنابراین لازم است نوع نگاه به ارزشآفرینی در بستر فناوریهای نوین، به ویژه هوش مصنوعی را در دستور کار قرار داده ایم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ریشههای عمیق، قدمت بیش از صد ساله و زیرساختهای گسترده شرکت مخابرات، تأکید کرد: این مجموعه یکی از بزرگترین سرمایههای ملی کشور است؛ داراییهایی همچون نیروی انسانی متخصص، مراکز مخابراتی، سابقه ارایه سرویس به میلیونها ایرانی و بسترهای گسترده فنی، از جمله سرمایههایی است که در اختیار شرکت قرار دارد.
وی خواسته امروز شرکت را تحول بنیادی در مدلهای فناوری و تجاری دانست و گفت: شرکت مخابرات ایران گرچه وارد عرصه تغییرات شده، اما روند آن کند و غیرچابک بوده و معتقدم با سرعت بخشیدن به روند تغییرات می توانیم افزایش درآمدها را شاهد باشیم.
مهندس جعفرپور با اشاره به کاهش جذابیت سرویسهای سنتی مانند سرویس ADSL افزود: این سرویس گرچه در گذشته موفق بود، اما امروزه به پایان عمر خود نزدیک شده و پاسخگوی نیازهای روز نیست و با حرکت به سوی تحول دیجیتال، یکپارچگی فناوریها، استفاده از فناوریهای نوینی همچون FTTH ، IoT و توسعه شبکههای انتقال و IP. بطور یقین خدمت رسانی به متقاضیان دریافت سرویس های نوین مخابرات سرعت بیشتری خواهد گرفت.
تقویت و بهبود خدمات پس از فروش و پشتیبانی مشتری، از دیگر محورهای سخنان مهندس جعفرپور در همایش تبیین سیایت ها و برنامه های ۱۴۰۴ مخابرات استان تهران بود، که در این باره اظهار داشت: در عصر امروز، Customer Care یکی از ارکان حیاتی کسب و کارهاست، که در شرکت مخابرات ایران باید با جدیت بیشتری دنبال شود، زیرا ما دیگر نمیتوانیم با نگاه جزیرهای، کند و منفعل در این صنعت بمانیم. مشتریان منتظر ما نیستند. آینده منتظر ما نیست. آینده را باید ساخت.
برنامهریزی برای ارتقای ظرفیت شبکه تهران به عنوان قلب مصرف دیتای کشور (با سهم ۳۸ تا ۴۰ درصدی از کل ترافیک، توسعه دیتاسنترهای یکپارچه و متصل بر اساس مدل جهانی گوگل، آکامای، آمازون و غیره، پایان دادن به خامفروشی اطلاعات و منابع، ایجاد ارزش افزوده از دادهها و زیرساختها، بهجای صرفاً واگذاری پهنای باند یا منابع خام، سیاستگزاری برای ارایه سرویسهای محتوامحور بهجای زیرساختمحور، از دیگر موضوعاتی بود که مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ضمن تشریح آنها خاطرنشان ساخت: شرکت مخابرات ایران باید به یک شرکت ICT پایه، پویا، مشتریمحور و آیندهنگر تبدیل شود و از تمامی مدیران، کارشناسان و کارکنان می خواهم تا در این مسیر تحولی همدل و همقدم حرکت کنند.
همه در برابر قانون یکسان هستند
رقم پول پرداخت شده در سال ۱۳۹۷ به نگهبانان رسمی مراکز تلفن ثابت مناطق ۷ گانه مخابراتی توسط مخابرات منطقه تهران ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بود/ و این در حالی است کسانی که از طریق اداره کار و رفاه اجتماعی شکایت کردن مبلغ ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومانی دریافت کردن
سوال اینجاست که آیا قانون در برابر همه یکسال هستند
شرکت مخابرات به تعهدش در قبال بازنشستگان عمل نکرده است
سکه پایان خدمتم را بعد از ۹ سال دریافت نکردهام
حدود ۹ سال است که پس از ۳۳ سال و ۵ ماه خدمت در شرکت مخابرات، بازنشسته شدهام، اما هنوز موفق به دریافت سکه پایان خدمت خود نشدهام. که تقاضای دارم به این موضوع رسیدگی شود.
بازنشسته مخابرات منطقه تهران
فیش حقوقی فررودین بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد/ ولی اما متأسفانه حقوق، همان حقوق پارسال است !
افزایش قیمت اجناس در سطح شهرها نشان میدهد که نظارتی بر فروش نیست و الا این روند غلط در جامعه رخ نمیداد که هر روز با قیمت جدید روبهرو بشویم. با این اوضاع، زندگی برای بازنسشتگان تأمین اجتماعی با چندین نوه و نتیجه و… سخت شده و نیازمند توجه ویژه است.
شرکت مخابرات ایران در ۱۸ آبان ماه سال ۱۳۸۸ به بخش خصوصی واگذار شده است وابسته به دولت نیست و از سال ۱۳۸۸ تاکنون هم نبوده است ولی اما شرکت مخابرات ایران وابسته به حکومت نظام جمهوری اسلامی بوده است سوال اینجاست که پس چرا مشکلات ما بازنشستگان شرکت مخابرات را در سراسر کشور پیگیری، بررسی و رسیدگی نمی کنند چرا؟
جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور
با تشکر پیغام شما ثبت گردید
شرکت مخابرات ایران در ۱۸ آبان ماه سال ۱۳۸۸ به بخش خصوصی واگذار شده است وابسته به دولت نیست و از سال ۱۳۸۸ تاکنون هم نبوده است ولی اما شرکت مخابرات ایران وابسته به حکومت نظام جمهوری اسلامی بوده است سوال اینجاست که پس چرا مشکلات ما بازنشستگان شرکت مخابرات را در سراسر کشور پیگیری، بررسی و رسیدگی نمی کنند چرا؟
بیمه تکمیلی باید لغو شود بیمه بازنشستگان مخابرات باید رایگان باشد.
باید تمام خدمات درمانی بازنشستگان مخابرات رایگان باشد.
بیمه تکمیلی متأسفانه ما بازنشستگان مخابرات را گرفتار کرده است چون به خاطر کمک هزینه خوار بار و سایر رفاهیات مناسبتی های ما بازنشستگان مخابرات را بابت بیمه تکمیلی کم می کنند و متأسفانه فیش حقوقی ما بازنشستگان مخابرات هر ماه صفر!
جناب آقای مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران
جناب آقای مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات استان تهران
بیش از 37 ماه از اعتراض های مکرر بازنشستگان مخابرات منطقه تهران می گذرد ولی هنوز افزایش تفاوت معوقات کمک هزینه خوار بار، رفاهیت مناسبتی را پرداخت نکرده است . چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
جناب آقای حجت الاسلاموالمسلمین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه
جناب آقای مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران
جناب آقای مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات استان تهران
بیش از 37 ماه از اعتراض های مکرر بازنشستگان مخابرات منطقه تهران می گذرد ولی هنوز افزایش تفاوت معوقات کمک هزینه خوار بار، رفاهیت مناسبتی را پرداخت نکرده است . چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ هست که متأسفانه هنوز هم تکلیف پرداخت تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص و روشن نیست چرا؟ به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس! درآمد شرکت مخابرات به جیب کسانی میرود؟ شرکت مخابرات بابت چه ۶۵ هزار میلیاردتومان پس از خصوصی سازی به دولت پرداخته است و این در حالی است که متأسفانه دولت ثابت کرد و نشان داد دشمن واقعی کارکنان رسمی و هم بازنشستگان مخابرات در سراسر کشور بوده است. چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس و… در این مورد به کارکنان رسمی و هم بازنشستگان شرکت مخابرات توصیح و پاسخ به دهند در آمد و بودجه شرکت مخابرات در کجا خرج و هزینه می شود.
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی
جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر محمودزاده، رییس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران
جناب آقای مهندس محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران
جناب آقای مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات استان تهران
سلام علیکم
مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون هر ماه کمک هزینه خوار بار مبلغ ۱۴،۶۰۵،۲۲۳ واریز می کند.
از مهرماه سال ۱۴۰۳ تاکنون هر ماه هم مبلغ ۲۴،۹۰۰،۰۰۰ ریال بابت بیمه تکمیلی کم می کند شرم آور و تاسف بار است.
در این مدت ۱۶ ماه در ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ برای بنده فقط مبلغ ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان کمک هزینه خوار بار واریز کردن. شرم آور و تاسف بار است که فیش کمک هزینه خواربار بنده از آبان ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون صفر! و متأسفانه هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟ بازنشسته مخابرات منطقه تهران
صدا و سیما ایران متأسفانه فقط پیمانکار فوتبال و ورزش شده است.
صدا و سیما ایران متأسفانه فقط پیمانکار فلسطین، غزه و لبنان و... شده است.
شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ۱۶:۵۴:۰۳
صدا و سیما ترکیه مانند یک قاضی به همه مشکلات مردم و... را پیگیری، بررسی و رسیدگی می کند.
صدا و سیما جمهوری آذربایجان باکو مانند یک قاضی به همه مشکلات مردم و... را پیگیری، بررسی و رسیدگی می کند.
امروز یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ هست که متأسفانه هنوز هم تکلیف پرداخت تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص و روشن نیست چرا؟ به خاطر ناتوانی، دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس! در مجلس شورای اسلامی بیش از ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر نماینده درخانه ملت حضور دارند ولی اما متأسفانه ۱ و ۲ نفر هم از حق و حقوق بازنشستگان شرکت مخابرات دفاع و حمایت نکردند و هنوز هم دفع و حمایت نمی کنند سوال اینجاست که پس بقیه نمایندگان مجلس درخانه ملت چکار می کنند؟
مدیرعامل شرکت مخابرات داد: تحقق مطالبه بازنشستگان مخابرات برای متناسب سازی حقوق
تاریخ: ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴
محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا اعلام کرد: حدود ۹ هزار نفر از بازنشستگان پس از خصوصیسازی مخابرات، با فرمول تأمین اجتماعی مشمول متناسبسازی شدند.
مدیرعامل شرکت مخابرات داد: تحقق مطالبه بازنشستگان مخابرات برای متناسب سازی حقوق
وی در این ارتباط توضیح داد: برای نخستینبار پس از گذشت ۱۵ سال از واگذاری شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی در چارچوب اصل ۴۴ قانون اساسی، شاهد تحقق یکی از مطالبات جدی بازنشستگان ۹ درصد تابع صندوق بازنشستگی کشوری بودیم. بر اساس تصویبنامه هیئت محترم وزیران، این عزیزان که از منظر قانونی مشمول ضوابط تأمین اجتماعی میشدند، موفق به بهرهمندی از قانون متناسبسازی با معیار ۹۰ درصد مشاغل همتراز شدند.
جعفرپور ادامه داد: این دستاورد مهم با همراهی و تلاش ارزنده وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونان محترم ایشان، همچنین با حمایت و تصویب اعضای محترم هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوقهای تابعه و نیز مشارکت مؤثر هیئت مدیره، مدیرعامل، معاونین و مدیرکل فنی صندوق بازنشستگی کشوری به نتیجه رسید. به لطف این تعامل سازنده، حدود ۹ هزار نفر از بازنشستگان پس از خصوصیسازی مخابرات با فرمول تأمین اجتماعی مشمول متناسبسازی شدند.
مدیرعامل شرکت مخابرات با بیان اینکه «قطعاً این اقدام تأثیر بهسزایی در بهبود وضعیت معیشت بیش از ۷۰ درصد از بازنشستگان ۹ درصد داشته و نویدبخش بازگشت بخشی از عدالت در پرداختهاست» تاکید کرد: این موفقیت، نقطه عطفی در مسیر پیگیری حقوق بازنشستگان محسوب میشود.
جعفرپور افزود: آن ۳۰ درصد باقیمانده نیز با اجرای راًی وحدت رویه ۹۲۳۵ در دست اقدام است. در این خصوص لازم بود از سوی شرکت مخابرات مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از بابت (۶۰میلیارد تومان حقالسهم مخابرات و ۴۰ میلیارد تومان حقالسهم کارکنان بازنشته) به صندوق بازنشستگی کشوری ریخته شود. با مصوبه هیئت مدیره مخابرات ایران، این مهم انجام شد و انشاءالله در آینده نزدیک، احکام عزیزان بازنشسته همسان با تأمین اجتماعی صادر میشود و افزایش حقوق و متناسبسازی برای همکاران بازنشستهای که از حقوق پایینتری برخوردارند، اعمال خواهد شد.
وی در پایان گفت: از طرف خودم و تمامی بازنشستگان ۹ درصد شرکت مخابرات ایران، صمیمانه از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، ریاست محترم جمهوری، معاون اول محترم رئیسجمهور، هیئت محترم وزیران و بهویژه وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونان پرتلاش ایشان قدردانی میکنم که راهگشای این مهم بودند. همچنین از دبیر محترم هیئت امنا، اعضای محترم هیئت امنای صندوق تأمین اجتماعی و صندوق های تابعه، از هیئت مدیره محترم صندوق بازنشستگی کشوری، مدیرعامل، معاونان و مدیرکل فنی این صندوق به خاطر همراهی ارزشمندشان تشکر ویژه دارم. انشاءالله با تداوم حمایتها و با دستورات راهگشای وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همراهی اعضای محترم هیئت مدیره و مدیرعامل و معاونین صندوق، در آیندهای نزدیک شاهد پرداخت معوقات مربوط به سال ۱۴۰۳ نیز خواهیم بود تا سفره بازنشستگان عزیز پررونقتر از گذشته شود.
قالیباف: حقوق بازنشستگان اولویت مجلس است / و باز هم 100 درصد فقط دروغی بزرگی است و این در حالی است که امروز یکشنبه 31 فروردین 1404 هست دلیل واریز نشدن تفاوت افزایش معوقات و سایر رفاهیات مناسبتی های بازنشستگان مخابرات منطقه تهران فروردین ماه سال1401 الی فروردین ماه سال 1404 چیست؟
امروز یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ هست که متأسفانه هنوز هم تکلیف پرداخت تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص و روشن نیست چرا؟ به خاطر ناتوانی، دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس! در مجلس شورای اسلامی بیش از ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر نماینده درخانه ملت حضور دارند ولی اما متأسفانه ۱ و ۲ نفر هم از حق و حقوق بازنشستگان شرکت مخابرات دفاع و حمایت نکردند و هنوز هم دفع و حمایت نمی کنند سوال اینجاست که پس بقیه نمایندگان مجلس درخانه ملت چکار می کنند؟
شرکت مخابرات ایران در 18 آبان ماه سال 1388 به بخش خصوصی واگذار شده است وابسته به دولت نیست و از سال 1388 تاکنون هم نبوده است ولی اما شرکت مخابرات ایران وابسته به حکومت نظام جمهوری اسلامی بوده است سوال اینجاست که پس چرا مشکلات ما بازنشستگان شرکت مخابرات را در سراسر کشور پیگیری، بررسی و رسیدگی نمی کنند چرا؟
جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور