به گزارش اکونا پرس،

کرامت ویس کرمی امروز در نشستی خبری با بیان اینکه  با اقدام صورت گرفته دیگر نیاز نیست که متقاضیان به پلیس +۱۰ مراجعه کنند و صرفا از طریق درگاه اینترنتی می‌توانند تقاضای خود را ثبت کنند.

وی افزود: ظرف ۴۸ ساعت کارت را تولید می‌کنیم پنج روز نیز زمان می برد که کارت پاکت‌گذاری شود و نهایتا ظرف مدت یک هفته تحویل متقاضی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به گفته وی رمز کارت سوخت هوشمند به صورت پویا پیامک خواهد شد.

جزییات افزایش قیمت گازوئیل اعلام شد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی همچنین در خصوص تغییر تعرفه گازوئیل گفت: یک میلیون خودروی دیزلی فعال در ناوگان باری و مسافری وجود دارد و سهمیه این خودروها براساس عملکرد ارائه شده از سوی این دستگاه‌ها اختصاص می‌یابد، همچنان این روند ادامه دارد و هیچ‌گونه تغییری در قیمت ناوگانی که عملکرد مشخص دارند، نخواهیم داشت.

ویس کرمی با بیان اینکه شرایطی به وجود آمده بود که برخی از ناوگان‌ کارکرد واقعی نداشتند و  بارنامه‌های صوری صادر می‌شد، از طرفی سامانه‌های سپهتن و سیپاد نیز برای تشخیص عملکرد واقعی به طور کامل اجرایی نشدند، اظهار کرد: طرح تخصیص سوخت در مسیر برمبنای حرکت ناوگان در مسیر را طراحی کردیم تا بتوانیم عملکرد واقعی ناوگان را تشخیص دهیم.

وی افزود: از ابتدای تیرماه سهمیه ناوگان برمبنای عملکرد و تخصیص سوخت برمبنای بارنامه و در مسیر اختصاص می‌یابد و تنها ناوگانی که فعالیت ندارند و یا باربرگ غیرواقعی دارند، شامل افزایش قیمت خواهند شد.