به گزارش اکونا پرس،

دکتر نجفی‌فر در این نشست با تأکید بر نقش راهبردی تحقیقات کشاورزی در توسعه پایدار، اظهار داشت:   ایلام با وجود ظرفیت‌های اقلیمی و منابع انسانی توانمند، هنوز از تنوع مطلوب در تولیدات کشاورزی برخوردار نیست. بیش از ۷۰ درصد کشاورزان به کشت گندم و محصولات مشابه مشغول‌اند، در حالی که استان قابلیت بالایی برای توسعه کشت‌های گلخانه‌ای، محصولات باغی و گیاهان دارویی دارد.

ایشان با اشاره به کمبود زیرساخت‌های فناورانه در استان، خواستار ایجاد یک مرکز رشد تخصصی برای جذب شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور در حوزه کشاورزی شد و افزود:  بدون حضور فعال بخش خصوصی و حمایت از ایده‌های نو، نمی‌توان به تحول بنیادین در کشاورزی استان دست یافت.

در ادامه نشست، گزارشی از فعالیت‌های پنج ایستگاه تحقیقاتی مرکز ارائه شد؛ از جمله پایش مزارع بذری، معرفی ارقام جدید غلات، حبوبات، دانه‌های روغنی و اجرای پروژه‌های اصلاح نژاد دام و طیور. همچنین به نقش مؤثر مرکز در تأمین بذرهای اصلاح‌شده و ارتقاء امنیت غذایی کشور اشاره شد.

در پایان، دکتر نجفی‌فر با نگاهی امیدوارانه به آینده گفت:  با تکیه بر دانش بومی، ظرفیت‌های محلی و هم‌افزایی میان نهادهای اجرایی و پژوهشی، آینده کشاورزی ایلام روشن‌تر از همیشه خواهد بود. 

ایلام: سبزمرادی