به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، حسن مونسان در جمع مدیران ارشد مناطق و شعب با بیان این که در جریان این ناآرامی‌ها، تعدادی از شعب بانک آسیب دیده و تعدادی از مدار خدمات‌دهی خارج‌شده‌اند، افزود: هم‌زمان با تقویت امنیت و حفاظت شعب، خدمات‌دهی به مشتریان متوقف نشده و با قوت و قدرت، ادامه دارد.

وی با تاکید بر این که برنامه‌ها و اهداف بانک نباید به دلیل حوادث اخیر با اختلال مواجه شود، خاطرنشان کرد: مشتریان بدانند که بانک، در همه شرایط حافظ اموال و دارایی‌های آنهاست و با تمام قدرت از آن حفاظت خواهد کرد.
مونسان در ادامه به تغییر نرخ ارز و حذف ارز ترجیحی از بازار کشور اشاره کرده و با بیان این که در این شرایط، واردکنندگان و تولیدکنندگان به منابع بیشتری برای تامین ارز نیازمندند، اظهار کرد: طبیعی است که در این شرایط، آنها به حمایت بانک اقتصادنوین چشم دوخته‌اند و از این رو ما وظیفه داریم درخواست‌های آنها را به سرعت پاسخ دهیم.

معاون بانکداری خرد بانک اقتصادنوین تلاش هر چه بیشتر شعب برای جذب منابع به ویژه منابع ارزان قیمت را نیز خواستار شد و گفت: ضمن این که سرعت جذب منابع باید دو برابر شود، رصد لحظه‌ای تجهیز منابع شعب نیز باید در دستور کار باشد، به طوری که تا پایان سال، از هدف تعیین شده در برنامه جلوتر باشیم.

مونسان همچنین با اعلام این که مشتریان به ویژه در حوزه اصناف و بنگاه‌های کوچک در روزهای پایان سال باید مورد حمایت بانک قرار بگیرند، تاکید کرد که این اقدامات نباید به افزایش قیمت تمام شده پول در بانک بیانجامد.

معاون بین‌الملل بانک اقتصادنوین نیز در این نشست با بیان این که خدمات بانک به مشتریان در حوزه ارز باید بیش از پیش تقویت شود، گفت: لازم است دانش همکاران شعب در زمینه مسائل ارزی افزایش یابد که این موضوع، اقدام اداره آموزش را می‌طلبد.

محسن امین زارع افزود: خوشبختانه سهم بانک اقتصادنوین از بازار ارز، در حال افزایش است و از این رو می‌توان طرح‌های ویژه برای رفع نیازهای مشتریان ارزی را عملیاتی کرد.

در ادامه این جلسه که به صورت حضوری و برخط برگزار شد، پس از ارائه گزارشی از عملکرد شعب در سراسر کشور، راهکارهایی برای بهبود عملکرد شعب ارائه شد.