به گزارش اکونا پرس،

‍ ‍ به نقل از روابط عمومی شهردار منطقه ۱۶، این مراسم که با هدف ارتقای ایمنی و فرهنگ‌ سازی در میان موتورسواران منطقه انجام شد، بر اهمیت استفاده از تجهیزات ایمنی برای کاهش تصادفات و پیامدهای ناشی از آن تأکید شد.

حسین کاشانی پور، شهردار منطقه ۱۶ در سخنان خود ضمن اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری برای کاهش آسیب‌های ترافیکی، از شهروندان خواست همکاری بیشتری در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی داشته باشند.

در این جلسه، محمد رضا سالمی، معاون حمل و نقل و ترافیک این منطقه در صحبت های خود اظهار داشت: از آنجا که ۶۵ درصد از تصادفات شهری مربوط به موتور سواران می ‌باشد، امیدواریم با اقدام نمادین ترویج فرهنگ استفاده از کلاه های ایمنی بین موتور سواران ، شاهد ارتقاء این فرهنگ و کاهش آمار تصادفات مربوط به موتور سواران در سطح منطقه باشیم.

همچنین در پایان این جلسه، سرهنگ باتمانی، رئیس پلیس راهور منطقه، با اشاره به آمار حوادث رانندگی در سطح منطقه،گفت: استفاده از کلاه ایمنی می‌تواند تا حد زیادی از تلفات جانی جلوگیری کند و سلامت موتورسواران را تضمین کند و ما با کمک مدیریت شهری منطقه، می‌توانیم در ارتقاء سطح فرهنگ ایمنی تردد، بهبود فرهنگ ترافیک و کاهش خطرات رانندگی اقدامات موثرتری را بیش از پیش داشته باشیم.