به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه۸؛ فاطمه تنهایی شهردار منطقه در نشست صمیمانه با ائمه جماعات منطقه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین شیرنژاد رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران و حجت‌الاسلام والمسلمین کرمانی رئیس رسیدگی به امور مساجد ناحیه شهید بهشتی، با اشاره به حضور مستمر خود در بیش از ۵۰ مسجد این منطقه در طول ۴۱ ماه گذشته، بر ضرورت نقش‌آفرینی مساجد در رفع دغدغه‌های مردم تأکید کرد.

 وی تصریح کرد که مدیریت شهری با هدف حمایت از مساجد، مصوبات لازم را برای اقدامات عمرانی اخذ کرده و در سال گذشته در ۷ مسجد، فعالیت‌هایی نظیر رنگ‌آمیزی، سنگ‌کاری، سرامیک‌کاری، ایزوگام و بهسازی سرویس‌های بهداشتی انجام شده است.

شهردار منطقه همچنین از اجرای گسترده طرح شهید آرمان در مساجد خبر داد و اعلام کرد که در سال جاری، برخلاف سال گذشته که این طرح با تمرکز بر نوجوانان در مساجد منتخب اجرا می‌شد، تمامی مساجد متقاضی می‌توانند در دو بخش دختران و پسران مشارکت داشته باشند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین کرمانی در ادامه این نشست نیز با اشاره به رویکرد مسجد محوری مدیریت شهری، بر اهتمام به قرارگیری مسجد به عنوان محور محله تأکید کرد و گفت: مطمئنا نقش و اثری که هر امام جماعت مسجد در محله می‌تواند در حوزه‌های مختلف رسیدگی به موارد مردم داشته باشد، از بسیاری دستگاه‌های نظارتی مؤثر تر است.

کرمانی با تقدیر از ائمه جماعاتی که مخلصانه در طرح شهید آرمان فعال هستند افزود: این سرمایه‌گذاری برای نوجوانان در استقبال از برنامه‌های مسجد محور بسیار مفید خواهد بود که نمونه آن را در حضور باشکوه نوجوانان دختر و پسر در مراسم اعتکاف امسال شاهد بودیم.

در ادامه این دیدار، ائمه جماعات محلات سیزده‌گانه منطقه ۸، دغدغه‌ها و مشکلات مساجد خود را مطرح کردند و خواستار حمایت بیشتر مدیریت شهری در این حوزه شدند.