به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مجید دست مرد معاون شهرسازی و معماری گفت: به منظور اجرای قوانین شهری و جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز، ۵۸۰ مترمربع ساخت و ساز غیر قانونی در شهرک احمدیه محله شهید کاظمی و محله نعمت‌آباد شناسایی و رفع خلاف شد. 

به گفته دست مرد این تخلفات عمدتا شامل سازه‌های فلزی غیرمجاز، آهن‌کشی بدون مجوز و پر کردن زمین‌های پرخطر است که خطرات قابل توجهی برای ساکنان و محیط شهری ایجاد کرده بود.

معاون شهرسازی و معماری بیان کرد: این اقدامات با تمرکز بر خیابان‌های بهشتی و گل‌ها در شهرک احمدیه و خیابان سهیل در نعمت‌آباد انجام و تمامی سازه‌های غیرمجاز برای ارتقای امنیت شهروندان و جلوگیری از بروز حوادث احتمالی برچیده شد.

این مسئول تأکید کرد که برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز ادامه خواهد داشت و از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده چنین تخلفاتی، موارد را به مدیریت شهری اطلاع دهند.