به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۶ تهران، در جلسه‌ای که با حضور هنرمندان برجسته سینما و تئاتر در شهرداری منطقه ۶ برگزار شد، ایرج راد مدیرعامل خانه تئاتر و بازیگر پیشکسوت سینما با قدردانی از شهردار تهران و دغدغه مندی ایشان نسبت به مسائل فرهنگی گفت : سال‌هاست از ضرورت ایجاد یک فضای جامع فرهنگی برای سینما و تئاتر سخن گفته می شود، ولی هیچ اقدام عملی مؤثری در این زمینه صورت نگرفته بود، اما به نظر می‌رسد در دوره جدید مدیریت شهری، این دغدغه به شکل جدی‌تری پیگیری و بزرگترین پردیس فرهنگی، آموزشی و تئاتر غرب آسیا در بوستان هنرمندان احداث خواهد شد.  

رئیس انجمن صنفی بازیگران سینمای ایران: منطقه شش تهران دارای ظرفیت متعدد فرهنگی و هنری است

پژمان بازغی بازیگر تئاتر و سینما و دبیر این جلسه ضمن قدردانی از مدیریت شهری شهرداری تهران  با بیان اینکه بنده به عنوان رئیس انجمن بازیگران سینما به شهرداری منطقه ۶ دعوت شدم، اظهار کرد: قرار بر این است که منطقه ۶ به قطب فرهنگی تهران تبدیل شود. این منطقه ظرفیت های متعددی در بخش های مختلف دارد. شهرداری طرح بسیار خوبی دارد و قرار است بزرگترین پردیس تئاتر خاورمیانه در منطقه ۶ ساخته شود.

این هنرپیشه سینما گفت: طرح ما در ابر پروژه " من شهردارم " توسط مردم پذیرفته شد و آراء مردمی گرفت. از مردم درخواست کردیم که به این طرح رأی دهند و خوشبختانه این اتفاق رقم خورد و شهردار منطقه نیز جدیت زیادی برای راه اندازی این پردیس دارد. تیم بسیار خوش فکری برای راه اندازی این پردیس با بیش از به ۲ هزار صندلی در در حال ساخت هستند.

فروزنده:هنرمندان، الگوهای تحول در مدیریت شهری‌ هستند

فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران نیز که از میهمانان ویژه جلسه بود، ضمن تبیین دقیق عملکرد شهرداری تهران با تاکید به نقش ویژه هنرمندان، آن‌ها را نه صرفاً تولیدکننده اثر، بلکه سرمایه‌هایی زنده و الهام‌بخش برای زیست شهری دانست و افزود: هنرمندان، حافظان روح شهر هستند. آن‌ها می‌توانند فراتر از نقش فرهنگی، به عنوان الگوهای زیست اخلاقی، خلاق و مشارکت‌جو، در تغییر نگاه شهروندان و حتی تحول در رویکردهای مدیریتی شهر نقش‌آفرینی کنند. امروز مدیریت شهری نیازمند الهام گرفتن از ظرفیت‌های نرم، خلاقانه و شبکه‌محور است.

شهردار منطقه ۶:تعامل نوآورانه مدیریت شهری با سرمایه فرهنگی در اقلیم فرهنگ و هنر تهران

در ادامه این جلسه، سید مرتضی روحانی، شهردار منطقه ۶، گفت: ما در منطقه‌ای قرار داریم که حافظه فرهنگی و هنری تهران در تار و پود آن تنیده شده است؛ منطقه‌ای که رویدادهای مهم اجتماعی، هنری و حتی انقلابی در آن رقم خورده‌اند و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازآفرینی ارتباط میان نخبگان و ساختار مدیریت شهری هستیم.

شهردار منطقه شش با تأکید بر اینکه پروژه شبکه‌سازی ارتباطی بین نهادهای فرهنگی، هنری و اجتماعی محدود به هنرمندان نبوده، افزود: ما این مسیر را با گفت‌وگوهای گسترده‌ای با طیفی از گروه‌های مرجع و بدنه‌های فرهنگی-اجتماعی منطقه پیش برده‌ایم؛ از ناشران و صنف کتاب‌فروشان گرفته تا گالری‌داران، هیئات مذهبی، فعالان مساجد و دانشگاهیان. هرکدام از این گروه‌ها حامل بخشی از حافظه زنده و روایت‌های معنادار از شهر هستند. هدف ما ایجاد پیوند میان این خرده‌فرهنگ‌های شهری با ساختار تصمیم‌سازی شهرداری بوده تا توسعه، نه از بالا، بلکه از دل زیست‌بوم اجتماعی منطقه شکل بگیرد.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا در منطقه ۶ تهران و دعوت از هنرمندان برای ارائه پیشنهادهای خود در طراحی پردیس افزود: این پروژه نه در قالب یک ایده اداری بلکه از دل مشارکت شهروندان در طرح "من شهردارم" و با همراهی جمعی از هنرمندان از جمله پژمان بازغی، بازیگر سینما، به‌دست آمده است. این اقدام که بواسطه ابرپروژه من شهردارم محقق شد، توانایی ترجمه خواست جمعی به پروژه‌ای ملموس، فاخر و راهبردی شهر بود.

از شبکه‌سازی ارتباطی تا شکل دهی به زیست بوم‌ فرهنگی

وی شبکه‌سازی ارتباطی را «زیرساخت نرم توسعه پایدار شهری» دانست و گفت: اگر خیابان، آسفالت و پل، کالبد شهر را شکل می‌دهد، این ارتباطات میان‌نخبه‌ای و مشارکت‌های اجتماعی است که روح شهر را می‌سازد. ما به جای مدیریت یک‌سویه، در مسیر شکل دهی به زیست بوم فرهنگی هستیم؛ یعنی خلق بستری که در آن تعامل هنرمند، مدیر، و شهروند تبدیل به سرمایه اجتماعی نوین شود.