به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ این مراسم از اذان مغرب شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۰۷ با حضور گسترده اقشار مختلف مردم تهران و هیئات مذهبی منطقه۳ برقرار گردید.

در این مراسم تعدادی از خانواده شهدای جنگ اخیر که فرزندان یا مادران خود را از دست داده بوده اند حضور داشته و مورد تکریم و تفقد مردم و مسئولین قرار گرفتند.

در این مراسم علاوه بر برنامه های آئینی همچون مداحی ، شروه خوانی و عزاداری دسته های سینه زنی و اجرای گروه های سرود ، برنامه های متنوع حماسی نیز برگزار گردید.

لازم به ذکر است در طول مراسم ، اقشار مختلف مردم تهران به یاد همه شهدا و قربانیان بی گناه حملات رژیم جنایتکار صهیونیستی با روشن کردن شمع ، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشته و به جهانیان اعلام کردند هیچگاه این جنایت تاریخی را فراموش نکرده و خونخواه مادران و کودکان بی گناه سرزمینمان خواهند بود.