به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، رضا جوان، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه یک، گفت: با هماهنگی‌های انجام‌شده با شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و پیگیری‌های صورت‌گرفته، ۹ دستگاه اتوبوس جدید ملکی شرکت واحد از اول اردیبهشت ماه در این خط مشغول به کار شد.

وی افزود: با بهره‌برداری از این اتوبوس‌ها، سرفاصله زمانی حرکت اتوبوس‌ها در خط ۲۱۵ به سطح استاندارد سازمانی  رسید و کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان  به‌طور محسوسی ارتقا خواهد یافت.

 معاون حمل‌ونقل و ترافیک منطقه یک با اشاره به نقش نوسازی ناوگان در افزایش جذابیت حمل‌ونقل عمومی تصریح کرد: تقویت ناوگان اتوبوسرانی موجب افزایش رضایت‌مندی شهروندان، کاهش زمان انتظار در ایستگاه‌ها و افزایش استقبال از استفاده از حمل‌ونقل عمومی در منطقه خواهد شد.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: نوسازی و توسعه ناوگان اتوبوسرانی در راستای ارتقای ایمنی، کاهش ترافیک و بهبود کیفیت زندگی شهری در شمال تهران به‌صورت مستمر در دستور کار شهرداری منطقه یک قرار دارد.