به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی معاونت برون‌مرزی رسانه ملی، این برنامه به مناسبت برگزاری سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، وضعیت فعلی و چشم‌اندازهای روابط اقتصادی میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای قاره آفریقا را بررسی می‌کند.

در این برنامه، اهمیت قاره آفریقا، ظرفیت‌های اقتصادی این منطقه، حجم تجارت فعلی ایران با آفریقا و برنامه‌های بلندپروازانه برای افزایش حجم مبادلات تجاری تا ۱۰ میلیارد دلار در سه سال آینده مورد بحث و تحلیل قرار می‌گیرد.

«آفریقا امروز» به تهیه‌کنندگی عاطفه‌السادات دربندی، دوشنبه‌ها ساعت ۱۱:۰۰ به وقت تهران به مدت ۲۵ دقیقه از شبکه پرس تی‌وی پخش می‌شود. بازپخش این برنامه بامداد سه‌شنبه ساعت ۰۰:۰۰، ساعت ۰۷:۰۰ و ۱۶:۰۰، چهارشنبه ساعت ۲۱:۰۰، پنج‌شنبه ساعت ۱۲:۰۰ و جمعه ساعت ۰۸:۰۰ خواهد بود.