به گزارش اکونا پرس،

به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، این مجامع عصر روز چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌ماه، با حضور مهندس علی‌اصغر طراوتی، عضو هیأت‌مدیره شرکت مخابرات ایران و رئیس مجامع عمومی شسکام، دکتر شهاب لطفعلی، مدیرکل دفتر هیأت‌مدیره و امور مجامع شرکت‌های تابعه مخابرات ایران، مهندس فرشید ایزدی مدیرعامل شسکام و اعضای هیأت‌مدیره این شرکت، مدیران ارشد، نمایندگان استانی و سهامداران حقیقی شرکت شسکام، در محل مجتمع شهید یگانه مخابرات تهران برگزار شد.

مهندس طراوتی در این نشست با تأکید بر ضرورت گسترش فعالیت‌های شسکام در حوزه پیمانکاری مخابراتی گفت: شسکام یکی از بازوهای اجرایی کلیدی شرکت مخابرات است و انتظار می‌رود با ورود به حوزه‌های جدید و سودآور در فضای استارتاپی و دانش‌بنیان، نقش مؤثرتری در ارائه خدمات فنی و مهندسی صنعت ارتباطات کشور ایفا کند.

وی افزود: با بهبود فضای فعالیت شرکت مخابرات به‌ویژه در بخش فنی و توسعه اتصال فیبر نوری، شرکت شسکام فرصت مناسبی دارد تا با تقویت فعالیت‌های خود در این حوزه، به یکی از مجموعه‌های پیشرو در توسعه ارتباطات فیبر نوری در سراسر کشور تبدیل شده و سودآوری و درآمد خود را افزایش دهد.

رئیس مجمع عمومی شسکام همچنین بر ضرورت اجرای ایده‌های نوآورانه تحت نظارت ستاد مرکزی مخابرات تأکید کرد و گفت: ارتقاء برند و افزایش کیفیت و کمیت فعالیت‌های اجرایی شرکت شسکام در بازار گسترده ارتباطات کشور، با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش کارکنان قابل تحقق است.

وی با اشاره به اهمیت مشتریان به عنوان سرمایه‌های اصلی شرکت گفت: کیفیت خدمات و پاسخگویی مؤثر، دو عامل کلیدی در جلب رضایت مشتری و تقویت برند شرکت مخابرات ایران هستند و شسکام نقش بی‌بدیلی در این زمینه دارد.

در ابتدای این نشست، مجمع عمومی فوق‌العاده با دستور جلسه اصلاح ماده ۳۹ اساسنامه و بند ۱۰ جزء «الف» ماده ۱۷ اساسنامه شرکت برگزار شد. این اصلاحات با هدف تسریع در تصمیم‌گیری و تسهیل اقدامات مؤثر برای افزایش سودآوری شرکت، به تصویب رسید.

در ادامه، مجمع عمومی عادی سالیانه با ارائه گزارش تفصیلی هیأت‌مدیره توسط مهندس فرشید ایزدی برگزار شد. سهامداران و نمایندگان قانونی ضمن بررسی گزارش‌ها، به ارائه دیدگاه‌های خود در خصوص عملکرد شرکت، صورت‌های مالی و سود تقسیمی پرداختند.

پس از قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی و تصویب صورت‌های مالی سال منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳، میزان ۵۵ درصد از سود شرکت، معادل ۵۱۰ ریال به ازای هر سهم، به‌عنوان سود تقسیمی سهامداران تصویب شد.

در ادامه، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، روزنامه کثیرالانتشار و سایر موارد در دستور جلسه مجمع عمومی سالیانه بررسی و تصویب شد. بر این اساس، سازمان حسابرسی کل کشور به عنوان حسابرس و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی شرکت انتخاب شدند.

همچنین پاداش اعضای موظف هیأت‌مدیره و حق‌الزحمه حضور در جلسات برای اعضای غیرموظف هیأت‌مدیره برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ نیز به تصویب مجمع رسید.