به گزارش اکونا پرس،

براساس طرح ارائه شده بنیاد در نظر دارد در این پروژه دیجیتالی  بازی‌های رایانه‌ای دارای ساعات زیاد و ابعاد مختلف را برای بهبود صحت و سرعت بررسی، با استفاده از هوش مصنوعی مورد فیلمبرداری، روایت و شناسایی موارد نامنطبق با مقررات قرار دهد و مسائلی مانند خشونت، ارتباطات جنسی، استفاده از دخانیات و مهارت و دشواری بازی به لحاظ فنی و بر اساس الگوریتم‌های رایانه‌ای را سنجش و شناسایی کند.

در این نشست مشترک که نمایندگان 6 شرکت دانش بنیان نیز حضور داشتند، چالش‌های اجرای این طرح کار و لزوم تسریع عملکرد و بررسی بازی‌های کنسولی و رایانه‌های خانگی (که گاه دارای ده‌ها ساعت بازی هستند) و روند بررسی سریع این بازی‌ها توسط هوش مصنوعی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است که شرکت‌های دانش بنیان متقاضی مشارکت در اجرای این پروژه با دریافت نمونه‌ای از بازی‌ها در حال طراحی چنین نرم افزار کیفی و ارائه پیشنهادهای خود در این زمینه به بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای هستند.

بر اساس این گزارش سایر شرکت‌های معتبر فعال در زمینه هوش مصنوعی، تحلیل تصاویر و موسیقی نیز می‌توانند با مراجعه به معاونت نظارت بنیاد در جریان این پروژه قرار گرفته و پیشنهادهای خود را ارائه کنند.