به گزارش اکونا پرس،

به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران،مهندس مجید سلطانی در این برنامه تلویزیونی که همزمان با سفر به استان سیستان و بلوچستان و شهر زاهدان برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت آهنگ توسعه فیبرنوری به ویژه در مناطق پهناور مانند این استان که مزیت های مرزی و پهناور بودن را دارد، خاطرنشان کرد: علاوه بر تلاش های اپراتورها به ویژه شرکت مخابرات ایران ، لزوم تزریق منابع مالی لازم و سرمایه گذاری مطلوب و کمک های دولتی وجود دارد.

وی افزود: در کشورمان همزمان با دیگر کشورها، توسعه فیبرنوری را شروع کردیم ، اما به خاطر مشکلات پیش آمده از جمله مسایل ارزی و مهم تر از آن عدم حمایت لازم دولت های گذشته، عقب ماندگی وجود داشته که عزم شرکت مخابرت ایران پیش رفتن در مسیر فناوری جدید فیبرنوری برای کشورمان با همکاری دولت فعلی است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: برای سال ۱۴۰۱ برنامه ریزی مشخصی برای هر استان داریم، این برنامه به صورت روتین در تمام استان ها ابلاغ شده و در حال انجام آن هستیم، اما نهضت جهادی توسعه فیبر نوری علاوه بر برنامه های عادی شرکت مخابرات ایران است.
وی به پهناور بودن استان سیستان و بلوچستان و اهمیت فیبرکشی در آن اشاره کرد و افزود: طرح نجمای استان با بررسی های دقیق در ستاد و معاونت های تخصصی تهیه و اکنون آماده اجرا در منطقه است.
سلطانی با بیان اینکه تمام ابعاد طرح نجما در هیات مدیره شرکت دیده شده است، گفت: این برنامه کاملا اجرایی است و با توجه به توانمندی مدیران استانی در بخش های مختلف و هماهنگی موجود تحت نظر استاندار این استان، این برنامه موجب شکوفایی ارتباطات و مخابرات در منطقه مهم جنوب شرق کشور خواهد شد.
وی افزود: در طرح نجما، محله هایی در شهرهای مختلف انتخاب شده است که قطعا با استقبال خوبی از سوی مشتریان مواجه می شود. طراحی دقیق برای شهرهای زاهدان، زابل و ایرانشهر در این مرحله انجام شده و با طرح اجرایی به استان آمده ایم.
سلطانی گفت: طرح های FTTH سرعت ها و انواع مختلفی با قیمت های متفاوت دارد، اما در هر حال بسیار به صرفه تر از مدل های پیشین است.
وی در مورد توسعه اینترنت روستایی گفت: این نقش یک وظیفه حاکمیتی است و با کمک وزارت ارتباطات و برنامه های پیش بینی شده انجام می شود که طرح توسعه USO در استان سیستان و بلوچستان از جمله مناطقی است که بیشترین فعالیت توسط شرکت مخابرات به میزان ۱۲۰۰ کیلومتر طراحی شده که ۸۰۰ کیلومتر از آن کاملا اجرایی شده است.
مهندس سلطانی گفت: شرکت مخابرات ایران به شرط تامین اعتبارات و هماهنگی ها، هیچ مشکلی برای افزایش حداکثری پوشش توسعه ارتباطات روستایی ندارد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ادامه داد: باید به توازن درآمد اپراتورها نیز توجه شده و در این مسیر به گونه ای برنامه ریزی شود که اپراتورها ضمن تضمین حاشیه سود لازم ، زیرساخت ارتباطی کشور را بتوانند تامین و بهینه سازی کنند.