به گزارش اکونا پرس،

آرش اخوان ظهر در نشست خبری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان با برخورداری از ۵۴ مرکز دولتی و هزار و ۳۰۰ آموزشگاه فعال است که در پورتال آموزش فنی و حرفه‌ای استان ثبت دوره دارند. قریب به ۱۱ میلیون نفر ساعت در سال تعهد آموزشی فنی‌حرفه‌ای استان است و حدود ۶۰ هزار نفر دوره را در بخش دولتی داریم و همین تعداد هم در بخش خصوصی وجود دارد.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۲۲ میلیون نفر ساعت تعهدات آموزشی استان اصفهان است، اضافه کرد: بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر از دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای بهره می‌گیرند. ارائه آموزش‌ها به مردم در قالب‌های مختلفی انجام می‌شود، برای افراد جویای کار مدل‌هایی است که به مراکز و یا آموزشگاه‌ها مراجعه کرده و در دوره‌ها ثبت‌نام می‌کنند که در این زمینه استان اصفهان دو سالی است که آموزش دوگانه را در سرلوحه کار خود قرار داده است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اصفهان درباره بازخوردهای آموزش‌های، دوگانه تصریح کرد: آموزش‌های دوگانه بازخوردهای بسیار خوبی در زمینه صنایع و صنوف داشته و آمار اشتغال بالایی را به ارمغان آورده است.

به گفته اخوان، برای شاغلان صنایع و صنوف هم برنامه‌های متعددی داریم که به منظور نظام صلاحیت حرفه‌ای اجرا می‌شود و این مورد در استان اصفهان به عنوان اولین استان کشور پیگیری شده است. علاوه بر این برای ارتقای سطح بهره‌وری شاغلان صنعت و صنوف برنامه‌های آموزشی ارتقای مهارت را اجرا می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته اولین دوره مسابقات آزاد آجر نماچینی را در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برنامه‌ریزی کردیم، اظهار کرد: این روند یک اتفاق خوب بوده است و از دیگر کارهای شاخص که به زودی از ۱۴ تا ۱۷ آبان ماه ادامه خواهد داشت، اینکه امسال مقارن با افتتاح رسمی نمایشگاه جدید اصفهان در کمربندی کشوری اولین نمایشگاهی که در این نمایشگاه بین‌المللی اصفهان استارت می‌خورد نمایشگاه تجهیزات صنایع ساختمان خواهد بود.

وی اضافه کرد: با اسپانسری آجر نماچین دومین دوره مسابقات را از ۱۴ تا ۱۷ آبان ماه برنامه‌ریزی می‌کنیم و سال گذشته شاهد استقبال بسیار خوبی در این بخش بودیم. یکی از مسائلی که در راستای ایجاد فرهنگ مهارت آموزی و ترغیب جوانان به مهارت آموزی وجود دارد برگزاری مسابقات است.

همچنین در ادامه این نشست خبری رضا چینی، دبیر دومین دوره مسابقات آزاد کشوری نماچینی آجر، اظهار کرد: مواد معدنی متفاوتی در ایران موجود است و ۷۰ رنگ برای آجر تولید می‌شود که از ماده معدنی ثابتی است و این روند باعث شده که رنگ‌های متفاوتی از ماده‌های معدنی داشته باشیم و قریب به ۱۲ سال است که تنوع رنگ در بخش آجر و طراحی مهندسی را برخوردار هستیم.

وی با بیان اینکه آجرهای به وجود آمده خاصیت جذب آب بالایی را دارند، اضافه کرد: نماکارهای صاحب سبک به دنبال انجام کار با تکنولوژی و چسب آجر هستند و مواد آماده شده آجر به همراه چسب و ماده معدنی در مقابل گرما و سرما با مقاومت بالایی تولید می‌شود.

دبیر دومین دوره مسابقات آزاد کشوری نماچینی آجر، گفت: علاوه بر این تولید آجرهای دو لایه در روند کار وجود دارد و روش اجرایی آن این است که به ساختمان نمی‌چسبد و در کنار سازه‌های ساختمانی قرار می‌گیرد.

به گفته چینی، برای ارائه آموزش‌های لازم به سراغ گروه‌های مختلفی رفتیم و دوره پودمانی را برای دانشجویان برگزار کردیم و با سازمان فنی و حرفه‌ای وارد مذاکره شدیم و برای آموزشگاه گروه الف موفق به اخذ مجوز شدیم.

وی با تاکید بر اینکه با مجوزی که سازمان به ما داده است آموزش آجر با روش‌های مختلفی را داریم، گفت: آموزش آجر با ملات، آجر با چسب و آجر با سیستم نمای خشک اجرا می‌شود.

رضا چینی اظهار کرد: دوره اول مسابقات برای اولین مرتبه در ایران اتفاق افتاد و با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای شاهد نتایج مطلوبی بودیم و مجریان برگزیده فقط فنی‌ها نبودند و سال گذشته نفرات اول تا سوم از گروه خانم‌های مهندس با کسب مقام ممتاز را داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد تولید آجر مورد نیاز کشور در استان اصفهان به دلیل برخورداری از خاک‌های رس تأمین می‌شود. همچنین استفاده از سنگ‌های صنعتی، رنگ‌های متفاوت و مواد معدنی رنگی و جذب آجر را در حد استاندارد نگاه داشتیم و لازم به ذکر است ماشین آلات و تجهیزات اصفهان نیز کم نظیر است./راعی