به گزارش اکونا پرس،

علیرضا رفیعی در شصت و هفتمین نشست خبری از سلسله نشست های خبری «سه شنبه ها با رسانه» که به صورت مجازی با مشارکت اصحاب رسانه برگزار شد، با اشاره به اینکه از چند ماه پیش دستور کار ویژه برای منطقه 9 تدوین شده است، اظهار کرد: بخشی از انعکاس این کار ناشی از مراجعه معتمدان به شهرداری است.   

وی ادامه داد: مدیریت سابق منطقه برای احداث خیابان بهشت تلاش بسیار کرد اما شاهد اتفاقات جدی که سبب گشایش بخش هایی از این خیابان برای کاهش تلفات و آسیب ها باشد، نبودیم.  

مدیر منطقه 9 شهر اصفهان تصریح کرد: در این مدت به صورت جدی به پروژه بهشت نگاه عمیق و دقیق داشتیم که در این زمینه تیم شهرداری منطقه 9 اقدامات خاص و ویژه ای در طی هشت ماهه امسال انجام داده و دستور کار اول ما رفع موانع و مشکلات پروژه های عمرانی بود. 

وی با بیان اینکه توجه ویژه به مطالبات مردم در زمینه های مختلف هم دیگر اقدام در منطقه بود، گفت: روش های مختلفی برای این کار وجود دارد که ملاقات های مردمی یکی از رویه های رایج در این خصوص بود. 

رفیعی با اشاره به اینکه سرفاصله اتوبوس ها در خیابان میرزاطاهر 20 دقیقه و بعضا بیشتر بود، افزود: با پیگیری منطقه و هماهنگی با اتوبوسرانی این مشکل با افزایش تعداد اتوبوس ها به 14دقیقه رسید و در برخی موارد به هشت دقیقه هم کاهش یافت.  

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از شیوه های ما برای پرداختن به خواست مردم این بود که اتفاقات رخ داده را رصد، تحلیل، بررسی و به شکل جدید و متمایز از سابق طراحی کنیم، اظهار کرد: در بازدیدهای محلی متوجه شدیم سالمندان منطقه در نقاطی تجمع دارند که مناسب سازی نشده، بنابراین به صورت جدی به محل های تجمعی سالمندان توجه کردیم

رفیعی با اشاره به اینکه برای منطقه 9 شهر اصفهان ایده "ماربین شهر" را تدوین کردیم، گفت: نزدیک 17 روستا جزو محدوده خوش و آب و هوای ماربین سابق (منطقه 9) است؛ ویژگی این منطقه سایه سار بودن آن و این موضوع نقطه عطف در پرداختن به منطقه 9 بوده است. 

وی با بیان اینکه یکی از پروژه های منطقه، گذر تاریخ است، گفت: از سال گذشته تاکنون سعی شده حدفاصل کوه آتشگاه تا منارجنبان به محیطی برای گردشگری طبیعی تبدیل شود که این موضوع سبب می شود ما محور گردشگری پیاده راه را به عنوان عنصر اصلی در معرفی منطقه 9 با پرداختن به نقاط فراموش شده معرفی کنیم.

رفیعی افزود: در دل گذر تاریخ، زیرمجموعه های متعددی وجود دارد. 

وی با اشاره به اینکه در بخشی از منطقه 9 شاهد ایجاد هاب کشاورزی خواهیم بود، گفت: در این پروژه با استفاده از تجربه کشاورزان و با استفاده از شرایط محیطی، تجربه ها در زمینه کشاورزی به مشارکت گذاشته می شود. 

مدیر منطقه 9 شهر اصفهان تصریح کرد: همچنین با توجه به اینکه یکی از عرفای کشور به نام عمو عبداله کارلادانی، در منارجنبان مدفون است، باغی را به نام باغ عرفا در این نقطه طراحی خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه پروژه دوم اصلی در منطقه 9 ایجاد لوپ گردشگری گل و گیاه است، ادامه داد: یکی از پتانسیل های منطقه گلخانه های خیابان های قدس، بهشت و شهید حجازی است که تبدیل یک یا چند خیابان به میدانگاهی برای گردشگری گل و گیاه می تواند برای مردم اثربخشی داشته و شرایط تعاملی بین افراد خانواده ها را افزایش دهد. 

رفیعی تصریح کرد: یکی دیگر از طرح های منطقه، ایجاد گذر ارگانیک است؛ در شهر اصفهان راسته های متفاوتی مثل لوازم صوتی و تصویری، خوار و بار و ..... وجود دارد اما ایجاد گذر ارگانیک با ماهیت منطقه 9 سنخیت دارد و فعالیت های مختلفی در زیرمجموعه این گذر پیش بینی شده است.  

وی ادامه داد: حدود 79 میلیارد تومان بودجه سال جاری منطقه 9 بود که این بودجه 37 میلیارد تومان هزینه های جاری و 42 میلیارد تومان خالص هزینه های عمرانی را شامل می شود؛ از همین رو سرانه هر شهروند بابت هزینه های جاری 48 هزار تومان و برای سرانه عمرانی 550 هزار تومان است. 

رفیعی افزود: منطقه 9 در مهرماه توانست به تحقق 100 درصدی بودجه خود برسد و اکنون مازاد بودجه داریم که سعی داریم با برنامه ریزی آن را به بهترین نحو برای شهروندان هزینه کنیم. 

مدیر منطقه 9 شهرداری اصفهان با اشاره به افزایش 29 درصدی بودجه بخش عمرانی، گفت: پروژه تملک خیابان کوهانستان 400 درصد افزایش بودجه داشته است به طوریکه بودجه پیش بینی شده برای این طرح، سه میلیارد تومان بود که در اصلاحیه به 15 میلیارد تومان افزایش یافت. 

محسن راعی