به گزارش اکونا پرس،

 رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: «برای تنظیم بودجه بدون کسری، باید همزمان درآمدها را افزایش و هزینه‌ها را کاهش دهیم. بر همین اساس، کارگروهی در دولت ایجاد شد تا گروهی از وزرا مأمور افزایش درآمدها و گروهی مأمور مدیریت هزینه‌ها شوند.»

پورمحمدی اصلاح فرآیندها را شرط تحقق عدالت اقتصادی دانست و گفت: «باید ساختارها طوری اصلاح شوند که منابع محدود کشور مستقیماً به دست مردم برسد، به‌ویژه کسانی که خدمت ارائه می‌دهند یا کالا تولید و محصولی به دولت عرضه می‌کنند.»

وی با اشاره به رویکرد رئیس‌جمهور اظهار کرد: «در شرایط فعلی که تأکید شخص رئیس‌جمهوری بر تأمین معیشت مردم و در مرحله بعد بر تولید و اشتغال است، می‌توان برخی دستگاه‌ها را حذف یا ادغام کرد، بدون آنکه لطمه‌ای به کشور وارد شود؛ اما تداوم فعالیت بی‌ضابطه این دستگاه‌ها ممکن است به معیشت مردم آسیب بزند.»

رئیس سازمان برنامه و بودجه تأکید کرد: «بسیاری از ردیف‌های بودجه‌ای قابلیت حذف یا توقف رشد دارند. در این مرحله، هدف انسجام‌بخشی به هزینه‌ها و هدایت منابع به حوزه‌های اولویت‌دار مردم است. فقط با کنترل هزینه‌ها و بازنگری در اجزای بودجه می‌توان کشور را اداره کرد.»

این اظهارات در امتداد سیاست‌های اخیر دولت برای مدیریت هزینه‌ها و افزایش کارآمدی دستگاه‌ها مطرح می‌شود؛ پیش‌تر نیز رئیس‌جمهور پزشکیان در جلسه ۷ آبان تأکید کرده بود پرداخت‌ها باید بر اساس عملکرد واقعی باشد تا از کسری بودجه جلوگیری شود.