به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، اسدالله کشاورز در نشست کمیته اکتشاف خانه معدن ایران با بیان این مطلب اظهار داشت: از اواخر سال 91، فاز پهنه بندی تعریف شد و اکنون 161 پهنه داریم که 30 مورد آن به دلیل مشکلات محیط زیستی واگذار نشده اما باقی آن واگذار شده و بخش خصوصی همچون شرکت کالسیمین، گل گهر و غدیر مشغول کار هستند.

وی افزود: 80 مورد از پهنه ها آزاد شده اند و حدود 600 آنومالی بدست آمده که 400 مورد آن توسط ایمیدرو انجام شده است. این موضوع حرکت خوبی بوده که در این 4 سال انجام شده و همت ایمیدرو و بخش خصوصی نیز در مطالعات پهنه ها به ما کمک کرده است.

مدیر کل اکتشافات وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: با اداره کل منابع طبیعی و سازمان حفاظت محیط زیست مشکل داریم که خوشبختانه با اداره کل منابع طبیعی به توافقاتی رسیدیم اما در لایه های پایین این سازمان، دیدگاه هایی در سطح بسیار پایین وجود دارد به همین دلیل در تعدادی از استان ها با مشکلات بسیاری مواجه هستیم.

وی افزود: واگذاری پهنه ها بیشتر از طریق فراخوان بوده و مواردی که خواهان نداشته آن را به ایمیدرو دادیم.

کشاورز گفت: اعتقاد داریم که به اکتشاف نباید به عنوان هزینه نباید نگاه کرد چرا که انجام فعالیت های اکتشافی می تواند به نفع بخش معدن کشور باشد.