تغییر نظام قیمت گذاری خودرو؛ بزودی
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برنامه ما پیش بینی پذیر کردن اقتصاد و حذف قیمت گذاریهای مضر به بازار در صنایع بورسی است و به زودی خبر تغییر نظام قیمت گذاری خودرو توسط وزارت صمت منتشر خواهد شد.
 
                
            
          به گزارش ،                      
 
            
          
          
        
        احسان خاندوزی در جلسه با مدیران ارشد شرکتهای بورسی که از صبح امروز در حال برگزاری است افزود: از این پس دولت بیشتر به دنبال جبران کسری بودجه از طریق مولدسازی دارایی و فروش اموال مازاد است.
وی ادامه داد: وظیفه وزارت اقتصاد و سازمان بورس، توسعه ابزارها و نهادها و ایجاد بازاری شفاف و کارا و پیش بینی پذیر است.
خاندوزی گفت: در گذشته برای تغییرات مکرر قیمت خوراک، نرخ تسعیر ارز بانکها، قواعد پالایشیها و فراخوان عموم به سهامداری مستقیم، اشتباهات بزرگی صورت گرفته که باید با همکاری وزارتهای نفت، صمت، بانک مرکزی و سازمان بورس شاهد کاهش این اشتباهات و ایجاد اطمینان در بازار باشیم.
          
           
         
     
     
     
           
           
                                       
                                       
                                   
                                   
         
       
       
      
ارسال نظر