وی در گفتگو با «روزگارما» افزود: در تاریخ تمدن انسانی، مفهوم اقتصاد همیشه یکی از ارکان تداوم و بقای جوامع بوده و تنها اقوامی توانسته‌اند در فراز و نشیب‌های تاریخ به حیات خود ادامه دهند که علاوه بر قدرت علمی، توان نظامی، غنای فرهنگی و درک اجتماعی، اقتصادی توسعه‌یافته، پویا و پایدار داشته‌اند.

رییس هیئت مدیره دانشگاه علمی-کاربردی ادامه داد: این اهمیت تا جایی است که در مطالعه تاریخ و تجربیات تمدن‌های مختلف، رابطه‌ مستقیم پویایی اقتصادی با دیگر ارکان و شاخص‌های توسعه‌یافتگی به وضوح دیده می‌شود.

آقا سید مرتضی تاکید کرد: در دنیای امروز موضوع اقتصاد یک کلان‌مسئله اولویت‌دار است که باید در اولویت برنامه‌های حاکمیت به معنای عام و خاصه دولت قرار بگیرد. مخصوصاً اینکه در جهان امروز اقتصاد دیگر یک مسئله تک بعدی نیست و نقش بسزایی در استقلال سیاسی کشورها و مناسبات بین‌المللی آنها دارد. 

رییس هیئت مدیره دانشگاه علمی-کاربردی تصریح کرد: با این همه، امروزه شاخص‌های اقتصاد توسعه‌یافته را نمی‌توان از هم تفکیک کرد چراکه به حدی در هم تنیده‌ و پیچیده‌اند که اساساً نه می‌شود و نه باید آنها را جدا کرد. این امر یک اشتباه راهبردی بزرگ است؛ اشتباهی قطار توسعه جامعه را از ریل خارج خواهد کرد.