به گزارش اکونا پرس،

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مدیریت اکتشاف، در این مراسم، مهندس جعفری ضمن خیرمقدم به آقای کریموند و هیئت همراه ایشان، از زحمات و همراهی مؤثر مجموعه حراست شرکت ملی نفت در جریان جنگ 12 روزه تقدیر نمود و گفت: حضور میدانی دلگرم کننده شخص جناب آقای کریموند در جریان این جنگ تحمیلی ناجوانمردانه، علاوه بر افزایش روحیه همکاری بین نیروها ، موجب ایجاد بستری مناسب برای رعایت بهتر دستورالعمل های ایمنی و حفاظتی نیز شد.

وی افزود:از زحمات آقای علیرضا رجایی در طی مدت تصدی این مسئولیت مراتب تقدیر و تشکر را دارم و از توانمندی ایشان در سمت دبیری کمیته مدیریت بحران مدیریت اکتشاف استفاده خواهیم کرد.

مدیر اکتشاف در رابطه با اخلاق نیکو و پیگیری های مجدانه آقای مجید تقیان اظهار داشت : آقای تقیان با وجود اخلاق حسنه و پیگیری های لازم برای اجرای امور ، نوید این را می دهد که در ادامه راه ، صیانت از مجموعه مدیریت اکتشاف اعم از حوزه ستادی و نواحی عملیاتی را در دستور کار قرار دهند و ضریب ایمنی و حفاظتی را افزایش داده و خدمات با کیفیت بهتر را به همکاران و پیمانکاران خود ارائه دهیم.

بر اساس این گزارش ، آقای کریموند مدیرکل حراست شرکت ملی نفت ایران با تقدیر از مجموعه مدیریت اکتشاف اظهار داشت :فعالیت های مدیریت اکتشاف در بحران اخیر روال عادی خود را داشت و خللی در کارها در ستاد و نواحی عملیاتی رخ ندادکه مرهون تلاش های مدیر و همکاران ایشان است.

مدیر کل حراست شرکت ملی نفت ایران ، تغییر و تحولات در سازمانها را امری مرسوم و در راستای تعالی آن مجموعه برشمرد و اظهار داشت : با تغییر و تحول ایده ، فکر و نیروی تازه به سازمان داده می شود و باعث می شود که سازمان حرکت تحولی داشته و در مسیر بهبود و خلاقیت حرکت نماید و باید همیشه از تغییرات استقبال نمود.

بر اساس این دیدگاه و نقش کلیدی حراست در سازمان ، آقای تقیان که از نیروهای بسیار توانمند حراست است ، برای ریاست حراست مدیریت اکتشاف انتخاب شد. انتظار می رود با تعامل و استفاده از ظرفیت های موجود به بهره وری مجموعه سازمان کمک نماید. همچنین آقای رجایی نیز از همکاران خوب مجموعه حراست هستند و مدت سه سال از تجارب ارزنده ایشان استفاده کردیم .

وی مهمترین اقدامات رئیس جدید حراست مدیریت اکتشاف را در مواردی همچون اقدامات پیشگیرانه در حوزه حفاظت فیزیکی و کنترل تردد ، نظارت تصویری و مانیتورینگ لاگ سیستم و استفاده از هوش مصنوعی در این موضوع برشمرد و افزود : امنیت شاخص بسیار مهمی برای تامین زمینه فعالیت ، امید و سرزندگی جامعه است و در ذیل امنیت انجام و پیشرفت طرح ها و پروژه میسر می شود . در این رابطه تامین امنیت همکاران و تاسیسات در ستاد و نواحی عملیاتی در دستور کار قرار گیرد. سطح بندی دسترسی به اطلاعات افراد و همچنین همکاری با نیروهای نظامی و انتظامی در جهت حفاظت از افراد و شخصیت های کلیدی از دیگر وظایف مهم حراست بشمار می رود که با رعایت این دستورالعمل ها به ایمن سازی محیط کار منجر می شود.