به گزارش اکونا پرس،

محمدرضا کرمی‌نژاد گفت: به‌طور متوسط سرانه آب تهران از میانگین کشوری پایین‌تر است، میزان حجم آب تجدید شونده در استان تهران به ازای هر نفر 350 مترمکعب آب در سال است، درحالی‌که متوسط کشوری 1700 مترمکعب در سال استاو ادامه داد: چنان‌چه میزان حجم آب تجدیدشونده کشوری بالای 1700 باشد آن کشور از لحاظ منابع آبی مشکلی ندارد، اما اگر این رقم بین 1000 تا 1700 مترمکعب باشد در مرحله تنش آبی است.

 او افزود:  اگر میزان حجم آب تجدیدشونده کشوری زیر 1000 مترمکعب باشد در مرحله بحران آبی و چنان‌چه  زیر 500 مترمکعب آب در مرحله بحران مطلق آبی است.

 معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: هم اکنون استان تهران در مرحله بحران مطلق آبی است. 

 او گفت: از ابتدای سال تاکنون 321 میلیون مترمکعب آب در شهر تهران مصرف شده که در مقایسه با سال گذشته 11 درصد افزایش داشته است و با توجه به منابع محدود آبی، این روند مصرف برای استان تهران نگران‌کننده است.

 کرمی‌نژاد افزود: الگوی مصرف آب شرب در استان تهران 14 مترمکعب برای هر خانوار در شبانه‌روز است و چنان‌چه هر خانوار بیش‌تر از این رقم مصرف کند، پرمصرف محسوب می‌شود.

 او با اشاره به این‌که 40 درصد مشترکان در تهران مصرفی بالاتر از الگوی مصرف دارند افزود: امسال مشترکان پرمصرف در شهر تهران تنها در دو ماه ابتدای سال 12.5 درصد افزایش یافتند.

کرمی‌نژاد گفت: علی‌رغم این‌که شرکت آب و فاضلاب استان تهران توان تصفیه چهار میلیون مترمکعب آب در شبانه‌روز را دارد؛ اما این شبکه با محدودیت‌هایی مواجه است و اگر میزان مصرف مردم از توان شبکه فراتر رود ممکن است با مشکل مواجه شویم.

 معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب شرب گفت: منظور از صرفه‌جویی، کاهش آن در بخش شرب و بهداشتی نیست، اما با کمی دقت در نحوه مصرف و آب و پرهیز از مصارف غیرضروری مانند پرکردن استخرها، شست‌و‌شوی حیاط و پارکینگ‌ها، آبیاری در ساعات میانی روز و ... می‌توان مصرف آب را مدیریت کرد.