به گزارش اکونا پرس،

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نفتخیز، مهندس احمد محمدی اظهار داشت: با تحقق برنامه‌های طراحی شده طی دو سال اخیر و ایجاد ظرفیت تولید که با تلاش کارکنان و متخصصان فنی و عملیاتی در ستاد و شرکت‌های بهره‌برداری تابعه صورت پذیرفت، این شرکت مهیای برگشت به تولید در سطحی فراتر از میزان تولید قبل از تحریم‌ها در سال ۱۳۹۷ است.

وی با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام «تولید، پشتیبانی‌ها، ‌مانع‌زدایی‌ها» گفت: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بر اساس رسالت ذاتی خود و در راستای تحقق نامگذاری سال ۱۴۰۰، با برنامه‌ریزی و پیش‌بینی منابع لازم در جهت تحقق برنامه تولید امسال که در آن روند افزایشی مستمر پیش‌بینی شده، توان تولید خود را افزایش داده و البته تحقق چنین هدف بزرگی، مستلزم تامین خدمات، پشتیبانی و رفع موانع تولید است.

مهندس محمدی با بیان اینکه مناطق نفتخیز جنوب با توان تولید روزانه بیش از ۳ میلیون بشکه نفت، توانایی تامین ۸۰ درصد نفت تولیدی کشور را دارد، گفت: برنامه عملیاتی افزایش تولید در همه بخش‌های عملیاتی و ۵ شرکت بهره بردار کارون، مارون، آغاجاری، گچساران و مسجدسلیمان ابلاغ شده و در حال انجام است و به محض رفع تحریم‌ها و فراهم شدن زمینه افزایش صادرات نفت، افزایش تولید محقق خواهد شد.

وی تصریح کرد: از ملزومات تحقق برنامه افزایش تولید، انجام به موقع برنامه دکل‌لاین سال ۱۴۰۰، اقدامات انگیزشی بر روی چاه‌ها، تعمیر خطوط لوله، اجرای برنامه‌های طرح نگهداشت و افزایش تولید که قابلیت تولید زودهنگام را دارند و نیز افزایش ظرفیت فرآورشی نفت نمکی با بکارگیری نمک زدایی‌های پیش‌ساخته است.

مهندس محمدی گفت:‌ در زمان کاهش تکلیفی تولید، وضعیت چاه‌ها، مخازن و تاسیسات مناطق نفتخیز جنوب تحت پایش مستمر بوده و تمهیدات ضروری برای حفظ و افزایش ظرفیت تولید اتخاذ شده است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب خاطر نشان ساخت: همسو با این اقدامات، فعالیت‌‌های مرتبط با بازرسی فنی، ایمن‌سازی تاسیسات و رعایت مقررات HSE نیز به طور مستمر در جریان بوده تا افزایش تولید در شرایط کاملاً ایمن محقق گردد.