به گزارش اکونا پرس،

در میان تمام خاندان های سلطنتی دنیا هیچ یک به اندازه ی خاندان سلطنتی بریتانیا مشهور نیستند و بسیاری از مردم دنیا همیشه نسبت به زندگی ملکه الیزابت دوم، فرزندان، نوه ها و نتیجه های او کنجکاو بوده اند. اما حقایقی درباره ی این خاندان وجود دارد که شاید کمتر به آن ها پرداخته شده است. با حقایقی کمتر شنیده شده اما جالب درباره خاندان سلطنتی بریتانیا همراه باشید.

 

۱- خاندان سلطنتی بریتانیا چند نفر هستند؟

اعضای خاندان سلطنتی در مجموع ۱۵ نفر هستند، شامل: الیزابت دوم و همسرش فیلیپ، فرزندان آن ها (چارلز، آن، اندرو و ادوارد)، نوه های آن ها (ویلیام، هری، بئاتریس، یوجینی، جیمز و لوییس)، نتیجه های آن ها (جورج و شارلوت) و مارگارت خواهر ملکه.

علاوه بر این، ۱۵ نفر دیگر هم از خویشاوندان ملکه هستند که لقب سلطنتی ندارند. آن ها دوک، ارل، لرد و لیدی هستند.

 

۲- روزهای ملکه چطور سپری می شود؟

ملکه صبح ها ساعت ۷/۳۰ از خواب بیدار می شود، یک چای بدون شکر و کلوچه با شیر می خورد.

ساعت ۸/۳۰ صبح ملکه به همراه همسرش در اتاق غذاخوری ای که پنجره های آن مشرف به باغ قصر باکینگهام است صبحانه می خورد. آن ها معمولا کورن فلکس، ماست و نان تست با شیره ی افرا یا مارمالاد می خورند. در حین صبحانه، ملکه روزنامه می خواند که معمولا روزنامه های دیلی تلگراف و ریسینگ پست هستند.

سپس ملکه دستیارانش را احضار می کند و با سؤال های مختلف گزارش مختصری از آن ها می گیرد. آن ها همچنین درباره ی نامه هایی که به ملکه ارسال می شود با یکدیگر صحبت می کنند (ملکه روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ نامه می خواند). بعد از آن تا اواخر شب ملکه درگیر ملاقات ها و برنامه های مختلف است.

ملکه هر روز اسناد و گزارشاتی درباره ی مسائل مهم ملی درون یک کیف قرمز دریافت می کند و قبل از خواب، همه ی این اسناد را می خواند.

 

۳- جواهرات مورد علاقه ی ملکه

گردنبند سه ردیفه ی مروارید یکی از جواهرات مورد علاقه ی ملکه الیزابت است. وقتی الیزابت ۱۰ ساله بود، پدربزرگش جورج پنجم این گردنبند را به او داد.

بعدها، ملکه مری، مادربزرگ الیزابت، گوشواره های مروارید خود را به او داد. حالا هر دوی این جواهرات بخشی از تصویر فرمانروای معاصر بریتانیا هستند.

 

۴- سنت تغییر اسم قبل از به سلطنت رسیدن

در روزگار قدیم، فرمانروایان سرزمین های مختلف پیش از به سلطنت رسیدن، نام خود را عوض می کردند. این سنت در بریتانیای کبیر هم وجود دارد. ملکه ویکتوریا و شاه جورج قبل از تاجگذاری، به ترتیب پرنسس الکساندرینا و آلبرت بودند. اما ملکه الیزابت دوم ترجیح داد که نامش را عوض نکند چون این سنت اجباری نیست.

البته بسیاری از حامیان سنت ها هنوز پیگیر تصمیم ملکه هستند. در سال ۲۰۰۲، ملکه الیزابت در شب پنجاهمین سالگرد تاجگذاری اش چندین نامه از طرف حزب ملی اسکاتلند دریافت کرد. اعضای حزب اصرار داشتند که ملکه باید نامش را تغییر دهد. اما ملکه الیزابت سر تصمیمش مانده است.

 

۵- تصورات نادرستی که درباره ی القاب اعضای خاندان وجود دارد

در اغلب اوقات به الیزابت ملکه ی انگلیس می گویند اما این لقب کاملا درست نیست. اولاً، او فرمانروای بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی است و انگلیس تنها بخشی از این سرزمین ها است.

ثانیاً، کشورهای دیگری هم تحت سلطنت فرمانروای بریتانیا هستند: استرالیا، آنتیگوا و باربودا، باهاماس، باربادوس، بلیز، کانادا، گرنادا، نیوزلند، پاپوآ گینه ی نو، سنت وینسنت و گرناداینز، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، جزایر سولومون، تووالو و جامائیکا. بنابراین الیزابت دوم ملکه ی ۱۶ کشور است.

تصورات نادرستی هم درمورد پرنسس ها وجود دارد. بعد از ازدواج دایانا با پرنس چارلز، مردم به او پرنسس می گفتند. اما او در یک خانواده ی سلطنتی به دنیا نیامده و به همین دلیل لقب پرنسس نمی گیرد.

کیت میدلتون، همسر پرنس ویلیام هم پرنسس نیست. او با دوک کمبریج ازدواج کرده و به همین دلیل لقب او دوشس کمبریج است.

 

۶- پرنس ها وقت آزادشان را صرف چه کارهایی می کنند؟

پرنس ویلیام به مدت ۲ سال خلبان یک آمبولانس هوایی بود. شیفت های کاری او ۹ ساعت و نیم طول می کشید (حدود ۲۰ ساعت در هفته). او درآمدش را به خیریه ی محل کارش اهدا می کرد. ویلیام در ماه مارس ۲۰۱۷ شغل خلبانی را ترک کرد.

ویلیام کار خلبانی را از سال ۲۰۰۸، با پیوستن به واحد جستجو و نجات نیروی هوایی بریتانیا شروع کرد. او تا سال ۲۰۱۴ در آنجا مشغول به کار بود. حالا او در سن ۳۵ سالگی، تصمیم دارد خود را تمام وقت وقف آینده ی خاندان سلطنتی کند.

پرنس هری هم مدتی در ارتش مشغول به کار بود. او از دانشکده ی نظامی سلطنتی سندهرست فارغ التحصیل شد و به هنگ سواره نظام ارتش پیوست.

پرنس هری دو بار در افغانستان حضور پیدا کرد که یک بار آن به عنوان خلبان هلیکوپتر ارتش بود. بعدها، او به خاطر شرکت در این نبردها مدال دریافت کرد.

او همچنین در مانورهای ضد تروریستی ارتش استرالیا حضور پیدا کرد. وقتی ارتش بریتانیا به دلایل امنیتی دستور بازگشت پرنس هری به بریتانیا را داد، او شروع به برگزاری مسابقات ورزشی برای سربازانی کرد که در جنگ ها مجروح شده بودند.

 

۷- اعضای خاندان سلطنتی، ملکه را چطور خطاب می کنند؟

طبق منابع مختلف، اعضای خاندان سلطنتی هر کدام به یک شکل اجازه ی خطاب کردن ملکه را دارند. همسر ملکه او را لیلیبت صدا می زند. الیزابت دوم در دوران کودکی خودش را با این اسم خطاب می کرد.

دیگر اعضای بزرگسال خاندان، ملکه را «والاحضرت» خطاب می کنند. حتی پسر ملکه، پرنس چارلز هم باید هنگام خطاب کردن مادرش این قاعده را رعایت کند.

پرنس جورج، نتیجه ی ملکه، او را گن گن (Gan-Gan) صدا می زند.