به گزارش اکونا پرس،

صادق ضیاییان ، شرایط آب و هوای پنج روز آینده را پیش‌بینی کرد و گفت: امروز (۲۱ اردیبهشت‌ماه) در نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، غرب مازندران، ارتفاعات گیلان، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، ارتفاعات استان‌های کرمان و خراسان رضوی، جنوب سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان و جنوب کرمان در برخی ساعات رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک در برخی نقاط و در نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی این شرایط دوشنبه (۲۲ اردیبهشت‌ماه) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، زنجان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، گیلان و غرب مازندران رخ خواهد داد. سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت‌ماه) نیز در شمال استان‌های آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل، چهارشنبه و پنجشنبه (۲۴ و ۲۵ اردیبهشت‌ماه) در برخی نقاط استان‌های شمال غرب و غربی مورد انتظار است. 

وزش باد شدید در نقاط مستعد گردوخاک می‌کند

ضیاییان در ادامه اظهارکرد: طی امروز در جنوب استان سمنان و شمال شرق استان اصفهان، دوشنبه در استان‌های گیلان، اردبیل، قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم و مرکزی و سه‌شنبه تا پنجشنبه در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز در برخی ساعات وزش باد شدید و در نقاط مستعد گرد و خاک پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: اواخر دوشنبه و روز سه‌شنبه احتمال انتقال گرد و خاک از روی عراق به استان‌های خوزستان، ایلام و کرمانشاه وجود دارد همچنین دوشنبه و سه‌شنبه کاهش نسبی دما در گیلان رخ خواهد داد و دوشنبه دریای خزر و سه‌شنبه شمال خلیج فارس مواج خواهد بود.

 آب و هوای ۲ روز آینده در تهران

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا  (۲۲ اردیبهشت‌ماه) صاف از بعد از ظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری از بعد از ظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۲ و ۲۳اردیبهشت‌ماه) اهواز با دمای ۴۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و همدان و اردبیل با دمای ۹ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایسنا، صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته ۸۰ درصد است.