در کمیسیون تخصصی نهمین همایش ملی کار مطرح شد؛
تحقق توسعه اشتغال کشور با بهره مندی از هوش مصنوعی
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر تعامل فعالانه با پدیده هوش مصنوعی تاکید کرد.

به نقل از مرکز روابطعمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سید مالک حسینی» در کمیسیون تخصصی نهمین همایش ملی کار اظهار کرد: پدیده هوش مصنوعی بر آینده بازار کار ایران تاثیر می گذارد و موجب تحولاتی در این بازار می شود. وی حرکت به سوی کار شایسته را لازم و ضروری دانست.
حسینی گفت: در کنار موضوعات مختلفی که در حوزه اشتغال باید راهبری شوند نظام دیوانسالاری در ایران طی سال های گذشته دچار چالش شده و متاسفانه توانمندسازی نظام دیوانسالاری در ایران از نظر دور مانده است.
حسینی افزود: در ۲ الی ۳ دهه گذشته دوره های آموزشی کاربردی تر و مشارکت کارکنان دولت در این دوره ها و پروژه ها جدی تر بود اما هم اکنون این موضوع به موضوعی تشریفاتی تبدیل شده است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار اضافه کرد: در حال حاضر دوره های آموزشی برگزار می شود اما از نظر توانمندی و کارشناسی کاربردی ندارد این موضوع از آنجایی اهمیت پیدا می کند که بدنه کارشناسی و مدیریتی دولت به عنوان سیاستگذار و راهبر سیاست های بازار کار در ایران باید از توان لازم برخوردار باشد.
وی با اشاره به فراگیر شدن استفاده از هوش مصنوعی و تاثیر آن بر تحولات بازار کار گفت: ما باید بتوانیم فرهنگ، جامعه و اقتصاد را با هوش مصنوعی بسنجیم. باید ببینیم تا کجا می توانیم با هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال پیش برویم .
حسینی ادامه داد: اعتقاد دارم که بر اساس داده های موجود ما دو مواجهه با هوش مصنوعی و نظام دیجیتالی داریم.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال اضافه کرد: از هوش مصنوعی به عنوان ابزار می توانیم استفاده کنیم اما اگر جای نیروی کار را بگیرد دچار چالش خواهیم شد.
حسینی ادامه داد: برخی بر این اعتقادند که هر چند در آینده ممکن است هوش مصنوعی برخی مشاغل را از بین ببرد اما ظرفیت های اشتغال جدیدتری ایجاد خواهد کرد.
وی گفت: برآیند این امر مثبت خواهد بود به همین دلیل به جای نگاه تردید آمیز توام با ترس نسبت به هوش مصنوعی باید با توجه به مولفه های غالب بازار کار و فرهنگ کار در کشور نسبت به مدیریت این پدیده اقدامات عملی و مبتنی بر آینده نگری طراحی کنیم.
حسینی ادامه داد: یکی از نمونه های تجربه شده در خصوص تحولات مثبت اقتصاد پلتفرمی بر بازار کار را می توان موضوع آژانس های تاکسی تلفنی و جایگزینی آن با حمل و نقل پلتفرمی برشمرد. هرچند این اتفاق نوع کسب و کار را دچار چالش کرد اما در عوض فرصت های چند برابری جدیدتری ایجاد کرد.
حسینی یادآور شد: هوش مصنوعی در صورت توانمندسازی محیط کسب و کار و توسعه اقتصادی می تواند به توسعه بازار کار منجر شود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: باید نیروی کار در اقتصاد، نقش محوری داشته باشد و تلاش کنیم در آینده تعبیر درستی از آینده بازار کار ایران ارائه دهیم.
خرید بیمه سربازی و اضافه کردن آن به سوابق بیمه پول بیمه بسیجی و سربازی را هم خودم پرداخت کردم دیوان عدالت اداری متذکر شد. مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود. سلام من بازنشسته مخابرات منطقه تهران هستم و ۳۳ سال، ۵ ماه و ۶ روز هم سابقه دارم. سوال اینجاست که پس چرا از اسفند ماه سال ۱۳۹۵ تاکنون برای بنده مزایای مناطق جنگی نمی دهند. و این در حالی است که بنده ۲۷ ماه سابقه حضور جبهه دارم. بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران درضمن جانباز هستم که پرونده جانبازی بنده هم در مهر ماه سال ۱۴۰۳ در کمیسیون عالی پزشکی سپاه تهران تائید شده است. کد ملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱
دیوان عدالت اداری متذکر شد مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود، بنده سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نامه سپاه گواهی سابقه جبهه در مورد فوق العاده ایثارگری به واحد امور فنی مستمری های شعبه بهارستان جاده تهران ساوه حضوری مراجعه کردم ولی اما متأسفانه هیچ کاری و اقدامی نکرده است و خودداری کرد. کد ملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱ من ایثارگر و هم جانباز هستم ۲۷ ماه جبهه دارم وبازنشسته مخابرات هستم و اسفند ماه سال ۹۵ هم بازنشته شدم ولی فوقالعاده ایثارگری تا به حال به بنده پرداخت نشده
ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ خبری بررسی و رسیدگی نیست چرا؟ و هیچ اقدامی در این مورد صورت نگرفته است. که متأسفانه تاکنون پاسخی در این مورد دریافت نکرده ام. و هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟ درخواست رسیدگی دارم.
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران می گوید
با تشکر پیغام شما ثبت گردید