به گزارش اکونا پرس،

به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  «یعقوب رستمی مال خلیفه» در آیین امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: در بخش تعاون کشور از ورود سرمایه گذاری های خارجی استقبال می کنیم.

وی، تعاون را یک ساختار اجتماعی و اقتصادی دانست و گفت: تعاون بهترین الگوی برای تجمیع سرمایه های خرد مردمی برای افزایش سرمایه گذاری در تولید کشور است.

وی تصریح کرد: با آموزش اصول مذاکره بازرگانی و تهیه بسته های صادراتی می توان مقدمات ورودی تعاونی ها به بازار جهانی را تسهیل کرد.

معاون امور تعاون تاکید کرد: بر اساس قانون تعاون، 49 درصد سهام تعاونی ها می توانند به سرمایه گذاران خارجی واگذار شوند.

وی گفت: تعاونی کشاورزی و صنایع دستی بستر و ظرفیت مناسبی برای سرمایه گذاری خارجی است.

وی افزود: فعال سازی تعاونی های تامین نیاز در حوزه های اصناف، کشاورزی و صنایع دستی کشور در دستور کار معاونت امور تعاون است.

رستمی مهم ترین اهداف این تفاهم نامه را تشویق و ترغیب سرمایه داران و تجار خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور برای مشارکت و سرمایه گذاری ، ارتقاء دانش سرمایه گذاری و توانمند سازی بخش تعاونی عنوان کرد.

شناسایی فرصت های سرمایه گذاری خارجی بخش تعاون

«ابوالفضل کوده ئی» رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران در این نشست گفت: استمرار، پیگیری و هم افزایی شرط اصلی تحقق اهداف این تفاهم نامه است.

وی، سرمایه گذاری را موتور محرک رشد تولید در کشور دانست و گفت: رشد تولید زیر بنای توسعه اشتغال و بهبود شاخص های اقتصادی است.

کوده ئی از شناسایی فرصت های سرمایه گذاری خارجی بخش تعاون خبرداد و افزود: مزیت های سرمایه گذاری بخش تعاون به شیوه های نوین  استخراج و به سرمایه گذاران خارجی معرفی می شوند.

وی تاکید کرد: تهیه بسته های سرمایه گذاری بر اساس قالب ها و الگوی های استاندارد جهانی مقدمه و زمینه ساز اصلی ورود سرمایه گذاران خارجی به بخش تعاون ایران است.