به گزارش اکونا پرس،

به گفته ضیاییان، روز دوشنبه ۵ آبان با نفوذ جریانات شمالی، در گیلان و مازندران ابرناکی و بارش رخ خواهد داد و در بعدازظهر برخی نقاط گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز شاهد بارش پراکنده خواهند بود. همچنین در روز سه‌شنبه ۶ آبان در بخش‌های شمال‌شرق و شرق کشور، وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک مورد انتظار است، در حالی‌که نیمه غربی کشور شرایط جوی نسبتاً آرام و پایدار را تجربه خواهد کرد.

ضیاییان ادامه داد: روز چهارشنبه ۷ آبان در مناطقی از شمال‌غرب افزایش ابر و وزش باد شدید و در گیلان و شرق اردبیل بارش باران آغاز می‌شود. روز پنج‌شنبه ۸ آبان گستره بارش در شرق اردبیل، کل سواحل دریای خزر و استان خراسان شمالی خواهد بود و در ارتفاعات البرز (زنجان و قزوین) بارش‌های پراکنده به همراه وزش باد و کاهش نسبی دما ادامه دارد. وی هشدار داد در شمال‌غرب، ساحل شمالی و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد قابل‌ملاحظه و افت نسبی دما طی این روزها مشهود خواهد بود.

همچنین امروز و فردا در مناطق غرب، شمال‌غرب، قزوین، البرز، تهران و سمنان وزش باد شدید گاه به همراه گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. ضیائیان افزود: طی سه روز آینده خلیج فارس و در روزهای سه‌شنبه و پنج‌شنبه نیز دریای خزر مواج خواهد بود.

در مورد وضعیت هوای تهران اعلام شد که فردا ۵ آبان آسمان این شهر کمی ابری تا قسمتی ابری است و احتمال گردوخاک با وزش باد شدید وجود دارد. کمینه و بیشینه دما به ترتیب ۱۶ و ۲۷ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است. روز سه‌شنبه (۶ آبان) تهران صاف با وزش باد ملایم و غبار رقیق خواهد بود و دما بین ۱۵ و ۲۶ درجه سانتی‌گراد قرار دارد.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، تا پایان هفته بندرعباس با بیشینه دمای ۳۵ درجه گرم‌ترین و شهرکرد با کمینه دمای صفر تا ۱ درجه سردترین مرکز استان کشور خواهند بود.