به گزارش اکونا پرس،

علی نجاتی  با اشاره به شرایط اعطای فرزندخواندگی، اظهار کرد: در ابتدای امر فرد متقاضی قبول فرزندخواندگی باید درخواست خود را به بهزیستی ارائه کند تا این درخواست توسط مددکار بررسی شود.

وی با تاکید بر اینکه کسانی می‌توانند درخواست فرزندخواندگی بدهند که 5 سال از ازدواج آنها گذشته باشد و صاحب فرزند نشده باشند، تصریح کرد: همچنین فرد متقاضی به لحاظ صلاحیت اجتماعی و خانوادگی نیز باید دارای سرایط لازم باشد تا پشت نوبت قرار گیرند و تحویل فرزند آنها صورت گیرد.

این مسئول با اشاره به اینکه فردی که متقاضی فرزندخواندگی است باید اموالی را برای به نام زدن کودک مورد نظر معرفی کند، یادآور شد: برخلاف تصور عمومی این اقدام سنگ‌اندازی در مسیر فرد متقاضی نیست، بلکه راهکاری برای حفظ آینده کودکان است.

سرپرست اداره بهزیستی شهرستان خرم‌دره، یادآور شد: در شهرستان خرم‌دره نیز افرادی متقاضی فرزندخواندگی هستند که درخواست آنها برای بررسی به مسئولان مرتبط ارجاع داده شده است.

وی با تاکید بر اینکه کودکانی که در مراکز بهزیستی نگه‌داری می‌شوند به علل مختلف مانند عدم توانایی والدین در نگهداری آنان و یا بد سرپرست بودن به بهزیستی سپرده شده باشند، تصریح کرد: متاسفانه برخی از افراد تنها این کودکان را کودکان نامشروع می‌دانند که بسیار تصور غلطی است و این قبیل تصورات نیازمند بازنگری است.

این مسئول با تاکید بر اینکه هیچ مکانی برای نگه‌داری فرزندان بهتر از خانه و درون خانواده نیست، بیان کرد: نگاه‌ها به کودکان بی‌سرپرست باید نگاهی انسانی باشد.

وی با بیان آنکه دختران مجرد بالای 30 سال نیز می‌توانند متقاضی دریافت فرزندخواندگی از مراکز سازمان بهزیستی باشند، گفت: بر اساس قانون این دختران در رتبه دوم اولویت اخذ فرزندخواندگی قرار دارند به طوری که زوجین بدون فرزند در رتبه اول اولویت، دختران مجرد بالای 30 سال در رتبه دوم و زوجین دارای فرزند نیز در رتبه سوم اولویت قرار می‌گیرند.

نجاتی خاطرنشان کرد: تاکنون درخواستی از سوی دختران مجرد برای اعطای فرزندخواندگی در شهرستان خرم‌دره اخذ نشده است.