به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مهدی احمد مهرابی با اعلام این خبر گفت: در راستای افزایش ایمنی عابران پیاده و بهبود سیمای شهری، طی ماه اخیر مجموعاً هزار مترمربع نرده پلیمری در مسیرهای مختلف منطقه نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی افزود: در تازه‌ترین اقدام، ۲۰۰ مترمربع نرده پلیمری در پل عابر بزرگراه آزادگان روبه‌روی کمپ ره‌یافتگان اجرا شده و پیش از آن نیز ۸۰۰ مترمربع نرده مشابه در شهرک گلریز و محدوده بزرگراه آزادگان مقابل میدان تره‌بار نصب شده بود.

مهرابی با اشاره به مشخصات فنی نرده‌ها عنوان کرد: این نرده‌ها از جنس پلیمر مقاوم و سبک ساخته شده‌اند که در برابر زنگ‌زدگی دوام بالایی دارند و در عین حال به زیبایی منظر شهری کمک می‌کنند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۹ با تأکید بر تداوم اجرای این قبیل طرح‌ها گفت: توسعه زیرساخت‌های ایمنی در معابر پرتردد منطقه در دستور کار قرار دارد و اجرای این اقدامات با هدف ارتقاء کیفیت محیط شهری ادامه خواهد داشت.