به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مجتبی فتحی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه، با اشاره به  استقبال گسترده شهروندان از اپلیکیشن «نوماند» در حوزه مدیریت پسماند خشک  گفت: در سال ۱۴۰۳ ، ۷۷۱۲ مورد نصب اپلیکیشن نوماند و ۱۰۹۲۷ ثبت سفارش از سوی شهروندان منطقه ثبت شده است.

فتحی افزود: تنها در بازه زمانی فروردین‌ماه تا امروز، ۸۶۵ نصب جدید و ۱۶۲۳ ثبت سفارش در این اپلیکیشن انجام شده که نشان‌دهنده افزایش تعامل و آگاهی شهروندان نسبت به تفکیک پسماند از مبدأ است.

وی با اعلام آمار تجمیعی ادامه داد: در مجموع، ۸۵۷۷ نصب فعال و ۱۲۵۵۰ ثبت سفارش از طریق اپلیکیشن نوماند تاکنون به ثبت رسیده است که بیانگر تأثیرگذاری اقدامات آموزشی، اطلاع‌رسانی و اعتماد عمومی به این سازوکار هوشمند است.

معاون خدمات شهری منطقه ۱۳ با تأکید بر استمرار این روند گفت: استفاده از اپلیکیشن نوماند، گامی مؤثر در حذف زباله‌گردی، بازیافت اصولی و کمک به حفظ محیط زیست است و مشارکت شهروندان کلید موفقیت در این مسیر است.