به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی منطقه ۶، محسن محمدی، معاون شهرسازی و معماری این منطقه، در این نشست با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های دقیقی در حوزه توسعه شهری در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: «هدف ما ایجاد شرایطی مطلوب و روان برای فعالیت فعالان حوزه مسکن در منطقه شش است و این تعامل می‌تواند نقش مؤثری در تحقق اهداف توسعه‌ای داشته باشد.

 وی با تأکید بر اینکه مدیریت شهری منطقه تمام تلاش خود را برای کاهش فرآیندهای اداری صدور مجوزهای ساخت‌وساز و پروانه‌ها بر اساس قانون به‌کار بسته، افزود: «حضور و مشارکت فعال انبوه‌سازان می‌تواند محرک توسعه پایدار شهری در این منطقه باشد.

محمدی با اشاره به ضرورت ارتباط دوسویه و مستمر با فعالان این حوزه گفت: «همکاری و تعامل میان مدیریت شهری و فعالان مسکن، ضرورتی غیرقابل انکار برای پیشرفت و ارتقاء کیفیت زیست شهری است.

افزایش تخفیفات نقدی در حوزه شهرسازی به ۳۰ درصد رسید

معاون شهرسازی و معماری این منطقه خاطر نشان کرد: در راستای تکریم ارباب‌رجوع و حمایت از متقاضیان حوزه شهرسازی، تصمیم بر آن شد که در سال ۱۴۰۴، تخفیفات نقدی به صورت پلکانی از ۲۰ درصد سال گذشته به ۳۰ درصد افزایش داده شد. 

وی در تشریح جزییات افزود: در طول سال۱۴۰۴ در نهایت به طور میانگین به تخفیف ۲۳ درصد خواهیم رسید؛ بر این اساس، در ماه‌های فروردین و اردیبهشت، تخفیف ۳۰ درصدی اعمال می‌شود و از خردادماه به بعد هر ماه دو درصد از میزان تخفیف کاسته خواهد شد تا در پایان شهریور به ۲۰ درصد برسد. 

محمدی گفت: از مهرماه به بعد، کاهش تخفیف به صورت یک درصدی ادامه خواهد یافت و در اسفندماه به ۱۵ درصد خواهد رسید، که فرصت خوبی برای بهره‌مندی شهروندان است.

در ادامه این جلسه، فعالان بخش مسکن به بیان موانع، چالش‌ها و ارائه راهکارهای خود برای تسهیل امور پرداختند که معاون منطقه نیز دستور بررسی موارد و پیگیری مسائل مطرح‌شده را صادر کرد.