به گزارش اکونا پرس،

 به نقل از روابط‌عمومی منطقه ۲، حمیدرضا رنجبر معاون فنی و عمرانی منطقه از آغاز عملیات بهسازی بلوار الله‌وردی در محله تهران‌ویلا خبر داد و گفت: این طرح در دو بخش نهرسازی و روکش آسفالت اجرا می‌شود که هدف اصلی آن ارتقای کیفیت زیرساخت‌های معابر و افزایش رضایتمندی شهروندان است.

 وی با اشاره به اهمیت این بلوار در شبکه معابر محلی افزود: بلوار الله‌وردی، نیازمند ساماندهی در حوزه‌های فنی و عمرانی بود که پس از بازدیدهای میدانی و دریافت مطالبات مردمی، عملیات اجرایی آن در دستور کار قرار گرفت.

 معاون فنی و عمرانی منطقه ۲ در تشریح جزئیات اقدامات صورت‌گرفته اظهار کرد: در گام نخست، عملیات نهرسازی به‌منظور هدایت صحیح آب‌های سطحی و جلوگیری از آب‌گرفتگی در فصول بارندگی آغاز شده و به‌موازات آن، اجرای روکش آسفالت برای بهبود کیفیت عبورومرور در حال انجام است.

 رنجبر تأکید کرد: این پروژه با رعایت کامل اصول فنی و در بازه زمانی فشرده اجرا می‌شود تا کمترین اختلال برای ساکنان و کسبه محله ایجاد شود.

 وی در یان ضمن قدردانی از صبوری شهروندان، خاطرنشان کرد: خدمت‌رسانی مستمر و به‌موقع در حوزه نگهداشت معابر از اولویت‌های شهرداری منطقه ۲ است و تلاش می‌کنیم با اجرای پروژه‌های مشابه، چهره معابر شهری را متناسب با شأن مردم ارتقا دهیم.