به گزارش اکونا پرس،

به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، هادی زند با بیان اینکه بر اساس آمار ثبت‌شده در فروردین ماه ۱۴۰۴، در مجموع ۴۷ هزار و ۸۰ حرکت قطار در خطوط هفت‌گانه برای جابه‌جایی و خدمات‌رسانی به مسافران انجام شده است افزود: از این تعداد، بیشترین حرکت قطار مربوط به خط ۴ بود که با ۷ هزار و ۸۸۶ مورد، معادل ۱۷ درصد از کل حرکت‌ها را به خود اختصاص داد.
وی تصریح کرد: در همین ماه، تعداد مسافران مترو تهران به ۲۴ میلیون و ۶۸۲ هزار و ۱۲۱ نفر رسید و در مجموع ۴۰ میلیون و ۹۱۴ هزار و ۸۹۸ سفر به ثبت رسیده است. همچنین، شلوغ‌ترین روز متروی پایتخت ۲۴ فروردین ماه و ساعات اوج تردد، صبح‌ها بین ساعت ۷ تا ۸ و عصرها بین ساعت ۱۷ تا ۱۸ گزارش شده است.
مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در خصوص پرترددترین ایستگاه‌های مترو تهران گفت: به ترتیب در خط ۱، ایستگاه پانزده خرداد با ۶۴۸ هزار و ۱۲۸ مسافر پرترددترین ایستگاه بوده است. در خط ۴، ایستگاه تئاترشهر با ۶۳۸ هزار و ۶۲۳ مسافر بیشترین حجم تردد را داشته و در خط ۲، ایستگاه امام خمینی (ره) با ۵۱۷ هزار و ۲۵۴ مسافر در خط ۵، ایستگاه گلشهر با ۴۸۷ هزار و ۳۹۸ مسافر در خط ۳ ایستگاه میدان ولیعصر (عج) با ۴۴۴ هزار و ۷۳۵ مسافر، در خط ۶ ایستگاه امام حسین (ع) با ۲۷۹ هزار و ۹۲۴ مسافر و درخط ۷ ایستگاه میدان صنعت با ۱۸۳ هزار و ۶۵۶ مسافر، به‌ترتیب پرترددترین ایستگاه‌ها در این خطوط بوده‌اند.
هادی زند با اشاره به اینکه آگاهی از ساعات پرتردد و برنامه‌ریزی مناسب سفرهای درون‌شهری می‌تواند به توزیع بهتر ترافیک مسافری و ارائه خدمات مطلوب‌تر کمک کند خاطرنشان کرد: شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه همواره با تمام توان و ظرفیت موجود تلاش می‌کند تا خدماتی ایمن، منظم و در شأن شهروندان عزیز ارائه دهد و امیدواریم این مجموعه بزرگ در ادامه این مسیر نیز، با همراهی و اعتماد مردم، هر روز موفق‌تر از گذشته عمل کند.