به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مجتبی فتحی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه۱۳ با اشاره به فرارسیدن سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و اقدامات این منطقه۱۳ در آماده سازم حرم اظهار داشت: پهنه تحویل شده به منطقه ۱۳ به مساحت ۱۲۳ هزار مترمربع در ضلع شمالی مرقد مطهر، پاکسازی و نظافت شده و آماده حضور زائران عزیز است.

وی با اشاره به آغاز این اقدامات از ابتدای خردادماه افزود: روزانه ۲۰ نفر از نیروهای خدمات شهری به همراه ماشین‌آلات و تجهیزات موردنیاز در محل حضور یافته و نسبت به جمع‌آوری نخاله‌های مازاد، علف‌زنی باغچه‌ها و فضای سبز، شستشوی المان‌های شهری و دیواره‌ها و نظافت کلی محوطه اقدام کرده‌اند. همچنین برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان، کانکس‌ها و داربست‌های لازم نیز مستقر شده است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۳ در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات تا پایان مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) ادامه خواهد داشت تا محیطی پاکیزه و آراسته برای حضور پرشور زائران فراهم شود.

انتهای پیام/