به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، فرامرز اکبری معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی منطقه با تقدیر از تلاش‌های مستمر کارکنان، بر ضرورت نوسازی نگرش، توسعه سرمایه انسانی و بهره‌گیری هوشمندانه از داده‌های مکانی (GIS) برای ارتقای کیفیت خدمات شهری تأکید کرد و فضای تعامل سازنده میان سطوح مدیریتی و کارشناسی را عامل کلیدی در تحقق این اهداف دانست.

اکبری با اشاره به اینکه تحقق شهرداری هوشمند نیازمند نوسازی نگرش و توسعه سرمایه انسانی است، گفت: تحول دیجیتال تنها در بهره‌برداری از تجهیزات پیشرفته و نرم‌افزارهای جدید خلاصه نمی‌شود. این فرآیند نیازمند تغییر در فرهنگ سازمانی، ارتقای مهارت‌ها و هم‌افزایی میان حوزه‌هاست. اداره فناوری اطلاعات در این میان وظایف گسترده‌ای در زمینه زیرساخت، توسعه سامانه‌ها، پشتیبانی فنی و امنیت اطلاعات بر عهده دارد.

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به اهمیت تولید داده‌های مکانی گفت: اطلاعات و تصاویر GIS که توسط کارشناسان این حوزه تهیه می‌شود، نقش مؤثری در سیاست‌گذاری‌های کلان و محلی دارد و دقت و اثربخشی برنامه‌ریزی‌ها را افزایش می‌دهد.

کارکنان این حوزه نیز با ابراز خرسندی از توجه و حمایت مدیریت، رویکرد تعاملی و اعتمادآمیز معاونت برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی را عاملی انگیزشی برای توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و ارتقای کیفیت خدمات دانستند.