به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه گفت: در چهارمین دوره مسابقات ورزشی قهرمان شهر که با هدف تشویق شهروندان به امر ورزش، شناسایی استعدادهای برتر محلات و قهرمان پروری برگزار شد، ورزشکاران منطقه ۵ با کسب مقام های متعدد درخشش قابل توجهی داشتند.

وی افزود: منطقه ۵ با حضور بیش از ۶۰۰ ورزشکار در بخش آقایان و بانوان و در ۱۵ رشته تیمی و انفرادی در این دوره از مسابقات شرکت داشت.

شهردار منطقه ۵ گفت: در بخش تیمی، تیم تکواندو بانوان این منطقه به مقام قهرمانی رسید و تیم های تنیس روی میز آقایان و بانوان نیز به ترتیب مقام های دوم و سوم را از آن خود کردند. همچنین در رشته بسکتبال، تیم آقایان رده سنی زیر ۱۸ سال منطقه ۵ نایب قهرمان این مسابقات شد.

پوریافر ادامه داد: در بخش انفرادی نیز ورزشکاران منطقه ۵ نتایج درخشانی کسب کردند که از جمله می توان به کسب سه مقام سوم در رشته ووشو آقایان در اوزان مختلف و یک مقام سوم در رشته کشتی اشاره کرد. در رشته شنا، نماینده آقایان این منطقه به مقام دوم دست یافت و بانوان شناگر نیز با کسب چهار عنوان قهرمانی و یک مقام سوم، عملکردی ممتاز را به نمایش گذاشتند. علاوه بر این، در رشته ژیمناستیک بانوان نیز ورزشکاران منطقه ۵ یک مقام اول و یک مقام دوم را کسب کردند.