به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، در ابتدای این نشست محمدرضا پوریافر شهردار منطقه، گزارشی از عملکرد سال ۱۴۰۴ منطقه ارائه کرد و به تشریح روند پیشرفت پروژه‌های عمرانی، خدماتی، برنامه‌های درآمدزایی و بودجه‌ای منطقه پرداخت.

پوریافر با اشاره به شرایط ویژه چند هفته اخیر گفت: در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، مجموعه شهرداری منطقه ۵ با تمام ظرفیت خود به خدمت‌رسانی ادامه داد و حتی یک روز هم نگهداشت شهر متوقف نشد.

وی همچنین با اشاره به ایام اربعین حسینی و حضور شهرداری منطقه ۵ در نقطه صفر مرزی مهران افزود: در این ایام، با استقرار تجهیزات خدماتی و برپایی موکب فرهنگی–خدماتی محبان‌الرضا(ع)، خدمات متنوعی از جمله رفت‌وروب، پاکسازی مسیر و اسکان موقت زائران به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ارائه شد.

شهردار منطقه ۵ در ادامه از برنامه‌ریزی برای احداث هفت مسیر گردشگری در سطح منطقه خبر داد و گفت: این مسیرها شامل اکوپارک روددره فرحزاد، مسیر گردشگری طبیعت‌گردی، فرهنگی و زیارتی کن، مسیر گردشگری مرادآباد، مسیر گردشگری حصارک، مسیر گردشگری بوستان کوهسار و مسیر گردشگری بوستان جوانمردان تا بوستان الهام می‌شوند. این پروژه‌ها با در نظر گرفتن دسترسی آسان به حمل‌ونقل عمومی و قابلیت استفاده پیاده و دوچرخه، نقش مهمی در کاهش ترافیک، افزایش سرانه تفریحی و بهبود کیفیت هوا دارند.

در ادامه این نشست، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران، ضمن قدردانی از تلاش‌های شهرداری منطقه ۵ در سطوح مختلف، از مدیران تا نیروهای خدمات شهری، گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام باید با جدیت دنبال شود و هرچه سریع‌تر در اختیار شهروندان قرار گیرد.

آخوندی با ارزیابی مثبت از عملکرد مدیریت شهری در این دوره افزود: با وجود محدودیت‌های مالی و شرایط سخت اقتصادی، شهرداری تلاش کرده است تا با برنامه‌ریزی دقیق، پروژه‌های اولویت‌دار را به سرانجام برساند. امیدواریم در فرصت باقی‌مانده از این دوره مدیریت شهری، پروژه‌های مهم منطقه به بهره‌برداری برسند و رضایتمندی بیشتری برای مردم حاصل شود.