به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مهدی احمد مهرابی معاون خدمات شهری و محیط زیست بیان داشت: در جریان اجرای بازدیدهای میدانی زیست‌محیطی، ۵۶ واحد صنفی با فعالیت‌های آلاینده در نواحی یک و دو این منطقه شناسایی و ارزیابی شدند. این اقدام با هدف ارتقای سطح رعایت الزامات زیست‌محیطی و کاهش آلودگی‌های ناشی از فعالیت‌های صنفی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در این بازدیدها، کارشناسان محیط زیست ضمن تأکید بر رعایت اصول و مقررات زیست‌محیطی، آموزش‌های لازم را در زمینه پیشگیری از ایجاد انواع آلودگی‌های زیست‌محیطی و مدیریت صحیح پسماندها به واحدهای صنفی ارائه دادند.

مهرابی خاطر نشان کرد: همچنین بررسی وضعیت فاضلاب‌های خاکستری متصل به شبکه فاضلاب شهری از دیگر محورهای این بازدید بود که با هدف شناسایی منابع آلاینده و رفع معضلات زیست‌محیطی منطقه انجام شد.