تغییرات مهم در معابر اصلی شرق تهران با پیوست اجتماعی
امروز، دوشنبه ۱۵ مهرماه، نشست خبری صمیمانهای با حضور امیرمحمد نوری شهردار منطقه ۱۳ و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

نوری در ابتدای سخنان خود ضمن خوشآمدگویی، رضایتمندی و ایجاد حال خوب برای شهروندان را هدف اصلی مدیریت شهری عنوان کرد و گفت تکریم، تعظیم و مطالبهگری حق مردم است. وی با اشاره به پروژه تعریض خیابان پیروزی اظهار داشت پیشتر برای رفع مشکل ۲۲ پلاک موافقت نمیشد، اما اکنون با اختصاص ۳.۷ همت رضایت مالکان این پلاکها جلب شده و طرحی آماده شده که با حداکثر تراکم و ارائه امتیازات، هزینه زمینها جبران شود و تأمین پارکینگ نیز انجام خواهد شد.
شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به اقدامات انجامشده در بوستان سرخهحصار گفت ۲۹ کیلومتر از محدوده بوستان بین پارک و مجموعههای نظامی قرار دارد و با همکاری آنان ۴۰ دوربین نظارتی ثابت، ۴ دوربین گردان و ۴ دوربین پلاکخوان نصب شده است. تاکنون ۱۲ هزار اصله درخت کاشته شده و برنامهریزی شده تا پایان سال این تعداد به ۳۰ هزار اصله برسد. همکاری با فدراسیون دوچرخهسواری برای ایجاد پایگاه تمرینی و برگزاری مسابقات نیز در دستور کار قرار دارد. همچنین ۶ حلقه چاه که در گذشته قابل استفاده نبود، احیا و به منظور آبیاری فضای سبز مورد استفاده قرار گرفته است.
وی بهترین خبر برای منطقه ۱۳ را بازگشایی خیابان نیروی هوایی و خیابان دهقان به سمت خیابان پیروزی دانست و گفت خیابان صفا نیز در سال آینده بازگشایی خواهد شد. اصلاح هندسی خیابان دماوند به سمت خیابان پیروزی نیز از دیگر اقدامات مهم است که با پیوست اجتماعی اجرا خواهد شد و آثار مثبتی بر معابر اصلی منطقه خواهد داشت.
ارسال نظر