۶۰ کیلومتر از معابر شهری منطقه ۲ خطکشی محوری شد
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲ گفت: ۶۰ کیلومتر از معابر شهری منطقه پس از بسترسازی موردنیاز، خطکشی محوری شد.
به نقل از روابطعمومی شهرداری منطقه ۲، محمدحسین کریمی گفت: خطکشی محوری از علائم مهم ترافیکی است که نقش هشداردهنده برای رانندگان وسایل نقلیه و شهروندان به هنگام حرکت در معابر دارد و از سویی محل عبور عابرین و توقفگاه وسایل حملونقل عمومی نیز مشخص شده تا حرکتها کانالیزه و ایمن شوند.
وی با اشاره به اجرای ۶۰ کیلومتر خطکشی محوری در معابر شهری افزود: با اجرای این طرح ترافیکی در خیابانهای گلاب، آرش مهر، بلوار خوردین و...تردد در این معابر شهری ایمن و ساماندهی شد.
کریمی با اشاره به اینکه این طرح باهدف افزایش دید رانندگان، هدایت صحیح وسایل نقلیه و کاهش تصادفات شهری، افزایش سطح ایمنی و کاهش تصادفات به اجرا درآمده است. گفت: در این طرح، علاوه بر نوسازی خطوط محوری، خطوط عابر پیاده، توقفگاهها، ایستگاههای تاکسی نیز بازپیرایی و بهروزرسانی شدهاند
ارسال نظر