به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط‌عمومی سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی مدیرعامل این سازمان با بیان اینکه عرشه زیرگذر بزرگراه شهید حکیم در تقاطع با بلوار تعاون در سه مرحله بتن‌ریزی شد، افزود: مرحله نهایی بتن‌ریزی عرشه طی هفته جاری به حجم ۷۰۰ مترمکعب انجام شد و جمعاً ۲۳۰۰ مترمکعب حجم بتن‌ریزی شده عرشه زیرگذر بزرگراه حکیم را تشکیل می‌دهد.
وی با اشاره به ادامه خاک‌برداری زیرگذر گفت: تاکنون از ۷۸۰۰۰ مترمکعب عملیات خاکی، ۵۸۰۰۰ مترمکعب خاک‌برداری صورت‌گرفته است.
صداقتی در خصوص نصب دیوارهای پیش‌ساخته نمایی زیرگذر اظهار داشت: از مجموع ۵۸۳۰ مترمربع دیوار نمایی ۲۹۰۰ مترمربع دیوار در این پروژه نصب شده است.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران اعلام کرد: پیشرفت زیرگذر بزرگراه حکیم در تقاطع با بلوار تعاون و دسترسی‌های آن به مرز ۷۵ درصد رسیده است و زمان تکمیل زیرگذر را پایان امسال ذکر کرد.
گفتنی است پروژه احداث تقاطع غیرهمسطح بزرگراه حکیم با بلوار تعاون در منطقه ۵ شهرداری تهران که شامل احداث زیرگذر در امتداد بزرگراه شهید حکیم، اجرای دو دوربرگردان، اجرای شش دسترسی جدید و احداث و اصلاح هندسی کندروهای شمالی و جنوبی بزرگراه حکیم است، از مهرماه سال ۱۴۰۲ آغاز شد. این پروژه پس از بهره‌برداری موجب کاهش ۳۵ کیلومتر پیمایش اضافی در شبکه ترافیکی این منطقه می‌شود.