به گزارش اکونا پرس،

به نقل  از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، همه ما مخازن زباله را در معابر عمومی ‌دیده‌ایم و حتماً روزی یکبار کیسه‌های زباله را داخل آنها انداخته‌ایم. این مخازن در مکان‌های خاصی جانمایی شده‌اند و برای اینکه ثابت باشند، برایشان زیرمخزنی طراحی شده است. اکثر زیرمخزنی‌ها مانند خود مخازن، فلزی‌اند که یا در گذر زمان دچار فرسودگی می‌شوند یا توسط برخی به سرقت می‌روند. خرید همین زیرمخزنی‌ها هزینه‌های زیادی به مدیریت شهر تحمیل می‌کند و به همین دلیل تولید زیرمخزنی بتنی توسط خدمات شهری شهرداری منطقه ۶ خودکفایی محسوب می‌شود؛‌کاری که به گفته «محمد چراغی» رئیس اداره خدمات شهری شهرداری منطقه، برای نخستین بار در تهران انجام شده  و حدود یک ماه است که روزانه ۶ عدد زیر مخزنی بتنی تولید می شود.

او می‌گوید: «در زمینه زیرمخزنی مخازن زباله‌ نصب‌شده در معابر عمومی‌ همواره با ۲ موضوع فرسودگی و سرقت مواجه بودیم. از سوی دیگر خرید دوباره زیرمخزنی هزینه زیادی به شهرداری تحمیل می‌کند و اعتبار کافی هم برای این کار وجود ندارد. بنابراین چاره‌ای جز خودکفایی و ساخت زیرمخزنی بتنی وجود نداشت

به گفته  چراغی  استفاده از تجربه شهرداری  منطقه ۴  به عنوان تنها منطقه   تهران  که تمام زیرمخزنی‌های آن بتنی است.   می‌توانست به مدیران شهری منطقه ۶ کمک کند تا کار ساخت مخزن بتنی را بدون عیب و نقص شروع کنند. 

مدیر خدمات شهری شهرداری منطقه ۶ با تأیید این مطلب می‌گوید: «وقتی تصمیم گرفتیم زیرمخزنی بتنی بسازیم، حدود ۲ ماه تحقیق و بررسی کردیم و نگاهی هم به تجربه منطقه ۴ انداختیم. پس از جمع‌آوری نتایج، کارگاه ساخت را در شهرک والفجر به راه انداختیم و اکنون حدود یک ماه است که تولید زیرمخزنی بتنی را شروع کرده‌ایم.»

این کارگاه فعالیتش را با تولید ۶ زیرمخزنی در روز شروع کرده است، اما به گفته چراغی در گذر زمان قطعاً این تعداد افزایش می‌یابد.

 زیرمخزنی‌ها پس از تولید به مدت ۱۵ روز در کارگاه می‌مانند تا خشک شوند.

 نخستین زیرمخزنی‌های بتنی تولید شهرداری منطقه ۶ در محدوده ناحیه ۴ نصب شده است.

چراغی در توضیح بیشتر می‌گوید: «خیابان کارگر با توجه به موقعیت جغرافیایی خاصی که دارد، به‌عنوان نخستین محل نصب زیرمخزنی بتنی در منطقه انتخاب و کار با نصب روزانه ۵ زیرمخزنی توسط نیروهای ۱۳۷ ناحیه شروع شده است و این کار به مرور زمان در سایر نواحی هم انجام می‌شود.»