به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران؛ «شینا انصاری» با بیان اینکه رو به اتمام بودن منابع سوخت های فسیلی و تخریب محیط زیست توسط آلاینده های ناشی از بهره برداری از این منابع انرژی، گزینه استفاده و توسعه کاربرد انرژی های تجدیدپذیر را امری ضروری و اجتناب ناپذیر نموده است. گفت: احداث نیروگاه های خورشیدی مدتی است در شهرداری تهران با جدیت دنبال میشود.

وی تصریح کرد: در زمینه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، شهرداری تهران به‌عنوان یکی از متولیان اصلی شهر تهران با داشتن حوزه‌های تحت تملک خود، می‌تواند نقش مهمی در کاربرد و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر ایفا کند که یکی از بارزترین آنها، تدوین مصوبه الزام شهرداری تهران به توسعه انرژی‌های نو و تجدیدپذیر و نظارت مستمر بر اجرای آن است که بر اساس آن شهرداری تهران در سال‌های اخیر از جمله نهادهای پیگیر و عامل به توسعه انرژی‌های نو در سطح شهر تهران بوده و برای الگوسازی و فرهنگسازی توسعه انرژی‌های نو اقدامات بسیاری را اجرا کرده است.  

انصاری ادامه داد: توسعه انرژی های پاک و تجدیدپذیر، با اولویت تولید برق و حرارت خورشیدی در ساختمان های شهرداری و فضاهای عمومی، تامین 2 درصد انرژی سالیانه در شهرداری تهران از انرژی های تجدیدپذیر ، توسعه 630 کیلووات ساعت ظرفیت اسمی نیروگاه های خورشیدی در سال 99، تولید 945 مگاوات برق در طول سال، کاهش 724 تنی دی اکسید کربن ( گاز گلخانه ای ) و کاشت  3620 اصله درخت در شهر تهران از دستاوردهای نیروگاه 630 کیلوواتی  از جمله اقدامات در دست اجراست.

به گفته ی انصاری تکنولوژی استفاده از انرژی های تجدیدپذیر نسبتاَ  نو بوده و پرداختن به این انرژی ها از نظر پژوهشی و کسب دانش فنی و اقتصادی کردن آنها امری ضروری است. 

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه متخصصین و برنامه ریزان انرژی در دنیا اتفاق نظر دارند که انرژی های تجدیدپذیر باید نقشی بهتر از آنچه که امروزه در دنیا برای تامین انرژی مورد نیاز جوامع بشری دارند، ایفا نمایند،ابراز امیدواری کرد؛ با تلاش‌های که در این زمینه انجام شده و قطعاً ادامه خواهد داشت گام های مؤثری در کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی که وضع هوای شهر تهران را هم بهبود می‌بخشد، برداشته شود.