به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، برنامه این هفته جریان خاورمیانه شبکه پرس تی‌وی ادامه جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و سکوت جامعه جهانی و به ویژه غرب را در قبال این جنایت بشری مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد.

در حالی که غزه زیر بمب‌های ساخت غرب غرق در خون است، جامعه به اصطلاح بین‌المللی پشت بیانیه‌های پوچ و سکوت پنهان می‌شود و عملا فقط نظاره‌گر این نسل‌کشی است.

دکتر عمر نشابه، وکیل متخصص حقوق بشر و دکتر محمد سویدان، تحلیلگر سیاسی به عنوان کارشناسان برنامه نقطه‌نظرات خود را درباره این موضوع و آخرین تحولات لبنان ارائه می‌دهند.

برنامه «جریان خاورمیانه» (MidEaStream)چهارشنبه ساعت 10:00 به وقت تهران از شبکه پرس تی‌وی پخش می‌شود. تکرار این برنامه نیز همان روز ساعت  17:00 و 23:00، پنج‌شنبه ساعت 18:00، 03:00، جمعه ساعت 12:00 و شنبه ساعت 05:00 خواهد بود.