به گزارش اکونا پرس،

در هفته‌ای که گذشت گوینده زن اخبار صداوسیما در شبکه چهار، هنگام اعلام خبری از محسن چاووشی، بخشی از این قطعه را آوازخوانی کرد. همچنین اجرای زنده قطعه لالایی با تک‌خوانی یک خواننده زن در شبکه یک، بازتاب گسترده‌ای داشت. گرچه این بخش از برنامه از تلوبیون حذف شد اما به‌سرعت در شبکه‌های اجتماعی بازنشر داده شد.

در این خصوص نگاه‌ها متفاوت است؛ برخی معتقدند این صحنه‌ها را باید از تک‌اتفاق‌هایی دانست که برای بازگشت‌ توجه‌ها به تلویزیون در مقاطع خاص صورت می‌گیرد و قطار نظارت‌ها بار دیگر به ریل سابق برمی‌گردد و برخی هم بر این باورند که از جمله مواردی است که نظارت کافی روی آن صورت نگرفته است. عده‌ای هم به تغییر کلی سیاست‌ها در صداوسیما نسبت می‌دهند.

حالا رییس صداوسیما امروز (چهارشنبه) ۱۷ دی ماه در حاشیه نشست دولت به این گمانه‌زنی‌ها پاسخ داده و درباره اینکه دلیل انتشار این صحنه‌ها آیا جذب مخاطب بوده؟ اظهار کرده است: «اینگونه نیست درباره پخش صدای خانم‌ها ضوابطی داریم تذکر هم می‌دهیم گاهی رعایت نمی‌شود اما ضوابط ما تغییر نکرده است.»