وزیر ورزش:
اتفاق تاریخی کبدی در جاکارتا باید تکرار شود
کمیسیون تخصصی نظارت بر عملکرد فدراسیون های ورزشی، دومین جلسه کارشناسی فدراسیون های کبدی و تنیس روی میز را برگزار کرد.

به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، کمیسیون تخصصی نظارت بر عملکرد فدراسیون های ورزشی در ادامه سلسله های نشست های تخصصی خود، صبح امروز (دوشنبه 6 مرداد ماه) جلسات کارشناسی دو رشته کبدی و تنیس روی میز را برای دومین بار برگزار کرد.
در این جلسات که به ریاست دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، معاونین و مدیران وزارتخانه، نماینده های کمیته ملی المپیک، روسای و کادر فنی تیم های ملی فدراسیون های مربوطه نیز حضور داشتند.
اولین نشست تخصصی به تحلیل وضعیت تیم های ملی کبدی کشورمان برای حضور در بازی های آسیایی 2025 جوانان بحرین و بازی های آسیایی 2026 ناگویا اختصاص داشت.
جوانگرایی در تیم ملی کبدی دختران جهت حضور در بازی های آسیایی بحرین، استفاده از علم مربیان هندی در بحث آموزش مربیان ایرانی، برگزاری اردوی مشترک با تیم ملی پاکستان، کمبود سالن اختصاصی کبدی در کشور و تلاش برای کسب نتیجه تاریخی بازی های آسیایی 2018 جاکارتا (کسب دو مدال طلا در این رویداد توسط تیم های ملی زنان و مردان) در بازی های 2026 ناگویا از جمله مواردی بود که عباس اورسجی، رییس این فدراسیون توضیحاتی را در خصوص آن ارائه کرد.
عدم پوشش تصویری رقابت های کبدی بانوان از طریق رسانه ملی نیز از دیگر موضوعاتی بود که اعضای کادر فنی تیم های ملی کبدی به آن اشاره کردند.
در این رابطه از سوی کارشناسان حاضر در این نشست به مسئولان فدراسیون کبدی پیشنهاد شد تا برای جذب اسپانسر و مخاطب هر چه بیشتر ورزش کبدی، از طریق پلتفرم های اینترنتی رقابت های بانوان را به نمایش بگذارند. درست مثل اتفاقی که در رقابت های لیگ والیبال باشگاههای کشور بانوان انجام شد و خروجی مثبتی را به همراه داشت.
همچنین استعدادیابی در مدارس و دانشگاهها از مواردی بود که به مسئولان فدراسیون کبدی تاکید شد تا آن را در اولویت برنامه های عملیاتی خود قرار دهند.
دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در جمع بندی خود از نشست با مسئولان فدراسیون کبدی گفت: مهمترین موضوع برای ما در فدراسیون کبدی حضور قدرتمند در بازی های آسیایی 2026 ناگویا است. از الان 13 ماه تا این رویداد مهم فرصت باقی مانده و ما انتظار داریم که تیم های ملی کبدی هفته به هفته با برنامه پیش برود. چرا که می خواهیم اتفاق زیبای بازی های 2018 جاکارتا تکرار شود و ما در هر دو بخش بتوانیم صاحب مدال طلا شویم. هندی ها که قدرت بلامنازع کبدی دنیا هستند، در مباحث فناورانه و آی تی قوی هستند و ما باید از دانش آن ها استفاده کنیم. از رییس فدراسیون کبدی می خواهیم به واسطه های مسئولیت هایی بین المللی ای که دارد (ریاست کنفدراسیون آسیا و نایب رییس فدراسیون جهانی کبدی) کمیته آموزش آسیا را در این مباحث فعال کند که برای کبدی ایران منفعت داشته باشد.
وی در واکنش به مشکل سخت افزاری فدراسیون کبدی ادامه داد: پیش بینی دو سالن و خوابگاه مجزا برای تیم های ملی مردان و زنان از طرف فدراسیون انجام شود، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و در راس آن وزارت ورزش و جوانان هم کمک های لازم را انجام می دهد تا هر چه زودتر کمپ اختصاصی برای این رشته احداث شود.
دکتر دنیامالی همچنین به توسعه کبدی ساحلی با توجه به ظرفیت بالای سواحل در کشور نیز اشاره کرد.
دومین جلسه کارشناسی در این روز با فدراسیون تنیس روی میز پیگیری شد. مهرداد علی قاردشی، رییس این فدراسیون ضمن ارائه شرح حالی از وضعیت تیم های ملی و رنکینگ جهانی ملی پوشان، مهمترین دستاورد اخیر تنیس روی میز کشور را، راه اندازی هوش مصنوعی در این رشته عنوان کرد. او مدعی شد کادر فنی تیم های ملی تنیس روی میز با بهره مندی از مباحث فناورانه، نسبت به گذشته آنالیز دقیق تری از ملی پوشان و رقبای ایران در مسابقات آسیایی و جهانی دارد و این امر نتایج قابل قبولی را در مسابقات و تمرینات به همراه داشته است.
بازی های آسیایی جوانان 2025 بحرین، بازی های همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض و المپیک 2025 ناشنوایان توکیو، رویدادهای چند رشته ای، پیش روی تیم های ملی تنیس روی هستند که در مورد آن هم بحث شد. اعضای کادر فنی ابراز امیدواری کردند با توجه به نتایج رضایت بخش ایران در دوره گذشته این بازی ها و جوانگرایی صورت گرفته در تیم ملی بانوان، نمایندگان کشورمان بتوانند در بازی های ریاض عملکرد خوبی داشته باشند.
در پایان این جلسه وزیر ورزش و جوانان عملکرد اخیر فدراسیون تنیس روی میز را مثبت ارزیابی کرد و افزود: تنیس روی میز ورزش پاکی است و شاخص هایی دارد که باعث افزایش سلامت جامعه می شود. از فدراسیون می خواهیم دپارتمانی را برای همگانی کردن این رشته با همکاری مدیریت شهری و دهیاری ها تشکیل دهد تا به سال های دور برگردیم.
مدال آوری در بازی های کشورهای اسلامی ریاض و استفاده از بازیکنان کره شمالی به عنوان حریف تمرینی، تیم ملی بانوان از دیگر مواردی بود که دکتر دنیامالی در این نشست به آن ها تاکید کرد.
بر اساس این گزارش تعداد نشست های تخصصی فدراسیون های ورزشی در وزارت ورزش و جوانان با احتساب جلسات امروز به عدد 79 رسید.
گفتنی است سید محمد شروین اسبقیان، معاون حرفهای و قهرمانی، فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان، سید مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع ، محمدرضا داورزنی و علی رغبتی مشاوران وزیر، محمدرضا عابدی محزون، مدیر کل دفتر نظارت و برنامهریزی وزارت ورزش و جوانان، نصرالله سجادی، مشاور رییس کمیته ملی المپیک و رضا شجیع مدیر مرکز نظارت بر تیم های ملی در این جلسه حضور داشتند.
ارسال نظر