به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شرکت شهروند، داود قربانیان مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند با اعلام این خبر گفت: امسال در فروش ویژه «چه خوبه بیشتر دیدنت...» با هدف گرامیداشت شب باستانی یلدا و سنت دیرینه ایرانیان در برگزاری دورهمی و دیدار با بزرگان خانواده، بیش از ۱۰هزار قلم کالا با تخفیف ویژه تا سقف ۶۰ درصد به مشتریان عرضه خواهد شد.

مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند ادامه داد: در این فروش ویژه که گرامیداشت مقام مادر و روز زن را نیز در برمی‌گیرد، تلاش شده تا تمام گروه‌های کالایی مورد نیاز شهروندان در طولانی‌ترین شب سال با بالاترین کیفیت و قیمت‌های رقابتی عرضه شود تا در شادی شب‌نشینی یلدای شهروندان و هدیه دادن به مادران مهربان ایرانی، بیش از پیش سهیم باشیم.

داود قربانیان با بیان اینکه فروشگاه شهروند یک فروشگاه نوستالژیک و دوستدار خانواده است، افزود: تا پایان سال با توجه به نقش خانواده که فصل مشترک شب‌های یلدا، شب تولد حضرت زهرا(س)، شب تولد امام علی(ع)، شب‌ نیمه شعبان، شب‌های رمضان و نوروز و... است، تخفیفات حداکثری و رویدادهای متنوعی در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم تجربه خرید به‌یادماندنی برای خانواده‌ها و مشتریان شهروند رقم بخورد.

وی با اشاره به تنوع کالاها در این فروش ویژه بیان کرد: کالاهای اساسی از قبیل برنج تا ۲۰ درصد، روغن، چای، زعفران، حبوبات، آجیل، ادویه‌جات، کنسروجات، قند و شکر و شوینده  تا ۵۰ درصد، انواع غذاهای نیمه‌آماده، محصولات پروتئینی و لبنی تا ۵۰ درصد، انواع اقلام تازه تا ۴۰ درصد و انواع پوشاک، کالای خواب، حمام، لوازم کادویی و برقی تا ۶۰ درصد عرضه می‌شود

مدیرعامل شرکت شهروند یادآور شد،  فروش ویژه یلدا و روز مادر از روز سه‌شنبه ۲۷ آذرماه آغاز و تا ۷ دی‌ماه میزبان شهروندان است.