به گزارش اکونا پرس،

مهندس حمیدرضا پیرپیران در ادامه تصریح کرد :ایجاد نیروگاه جدید به منظور کمبود تولید کار منطقی نیست چرا که سرمایه های کلان را باید در این مسیر هزینه کرد  تنها به این دلیل که مشترکان خواهان افزایش مصرف هستند.

وی افزود : فضای احداث خطوط  انتقال و توزیع وجود ندارد  و با یک نگاه می توان به بی نتیجه بودن آن پی برد و تنها راه همطرازی تولید و مصرف؛ بهینه مصرف نمودن است .

وی گفت :با تعریف کد شغل مشترکین تجاری و صنعتی می توانیم فرایند مدیریت مصرف را نهادینه کنیم چرا که اکنون با توصیه ها و اخطارهایی که به مشترکین تجاری و صنعتی داده می شود همچنان شاهد افزایش مصرف این مشترکین هستیم و در صورتی که کد شغل تعریف شود خود مشترکین تلاش می کنند که میزان مصرف خود را کاهش دهند.

در ادامه این جلسه مهندس غلامرضا نوری رییس پارک فن آوری های نوین شرکت توزیع برق اصفهان به قابلیت های این مجموعه اشاره کرد و گفت : در بخش توزیع برای اولین بار در کشور چنین مرکزی ایجاد شده است که  آخرین دستاوردهای روز دنیا را در این مرکز می توان  مشاهده کرد .

وی عنوان کرد ۵ سال گذشته پارک فن آوری های یک انبار بود که با حمایت های مهندس پیر پیران تبدیل به چنین مرکزی شد که در ۳ محور اصلی تعریف شد اول اینکه این مجموعه کوچک شده یک شرکت توزیع برق است و متشکل از شبکه های زمینی ؛ هوایی و پست های گوناگون است و در بخش دوم به کارگیری  انرژی های نو می باشد به طوری که پارک سبز انرژی اجرا شده و برقی که درحال استفاده است از مجموع نمای ساختمان تامین می شود .

وی در ادامه افزود : نمای ساختمان به صورت تلفیق معماری و الکتریکال است که حرارت اصلی خورشید را می گیرد .

نوری تاکید کرد: در بخش دیگر نیز  آب نماها می باشد که با  انرژی خورشیدی روشن می شود و در بخش سوم نیز  با استفاده از کنتورهای هوشمند و قابلیت ذخیره سازی باطری ها فرایند مصارف اصلی ساختمان ها و دوربین ها صورت می گیرد .

وی گفت : این مکان جایگاه مناسبی برای محققان و پژوهشگران می باشد تا در خصوص انرژی های نو و دیگر فرایندهای پژوهشی در حوزه توزیع تحقیق نمایند .

اصفهان –محسن راعی