دیدار ایثارگران و فرزندان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی اراک با سرپرست دانشگاه
ایثارگران و فرزندان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی اراک با دکتر علیرضا امانی سرپرست دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
 
                
            به نقل از وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این دیدار گفت: شما ایثارگران و فرزندان شاهد و ایثارگر دانشگاه به عنوان سرمایه های اصلی نظام و انقلاب وظیفه سنگین تری برعهده دارید.
دکتر امانی بیان کرد: امیدوارم بتوانیم رهرو واقعی ولایت و شهدا مخصوصا سردار شهید حاج قاسم سلیمانی باشیم و با جبران خلاء های گذشته و تقویت نقاط قوت به اهداف دولت مردمی آیت الله رییسی که ایجاد رضایت مردم از نظام و انقلاب است، برسیم.
وی اظهار داشت: دشمن در فضای مجازی و صحنه های مختلف بیکار نیست و در حال اختلاف افکنی بین اقشار مختلف جامعه و ایجاد بدبینی نسبت به نظام و انقلاب است که این موضوع وظیفه ما و شما را سنگین تر می کند.
دکتر امانی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه سلامت وظایف دشواری بر عهده ماست که امیدواریم با کمک همه شما عزیزان بتوانیم به اهداف دولت مردمی دست یافته و موجب ترمیم اعتماد عمومی شویم.
اراک- خبرنگار - سید محسن موسوی
 
         
     
     
     
           
           
                                       
                                       
                                   
                                   
         
       
       
      
ارسال نظر